Motorola оголосила челендж «Transform the Smartphone» для розробників у Європі

Motorola оголосила челендж «Transform the Smartphone» для розробників у Європі
Motorola Mobility пропонує зламати уявлення про можливості смартфонів і представити свої ідеї стартапам, розробникам і винахідникам на цьогорічній виставці Viva Technology.

Відома як одне з популярних місць зустрічі розробників та стартаперів, міжнародна інноваційна виставка Viva Technology традиційно відбудеться в Парижі 15-17 червня 2017 року. Сюди приїжджають тисячі найяскравіших підприємців і найбільш творчих стартапів, топ-інвестори, девелопери та лідери громадської думки. VivaTech надає платформу для учасників з більш ніж 200 країн, де вони надихаються ідеями, знаходять нові знайомства та отримують шанс для розвитку своїх бізнесів. Цього року на виставці очікується більше 50 тисяч відвідувачів.

В рамках VivaTech 2017 року, Motorola вирішила розширити кордони свого челенджа для розробників «Transform the Smartphone». Завдання переосмислити обмежені уявлення про смартфон дає можливість учасникам продемонструвати свої творчі здібності та, використовуючи свої знання, збагатити бачення всесвіту Moto Mod.

Учасники челенджу отримають можливість представити свої проекти для Moto Mod на краудфандинговій платформі IndieGogo. Відтак власники смартфонів Moto Z зможуть профінансувати проекти, які зацікавлять їх найбільше, а також стати першими, хто отримає нові модулі, коли вони вийдуть на ринок.

Моtо Modи легко приєднуються до будь-якого смартфона Moto Z. Вони ідеально пасують і швидко трансформують смартфон, надаючи користувачу необмежені можливості. Концепція Moto Mod проста: вони мають втілювати будь-які функції, які тільки можуть прийти вам у голову. Це може бути проектор, потужний динамік або навіть вимірювач артеріального тиску – можливості безмежні.

Челендж «Transform the Smartphone» дає можливість розробникам, винахідникам і стартапам зробити свій вклад у створення нового покоління Моtо Mod. Motorola прагне використовувати творчий потенціал, щоб надати смартфону можливості, які ніколи ще не були втілені, та додати їх до постійно зростаючого списку Моtо Mod.

Онлайн-заявку для участі у челенджі можна подати до 25 травня 2017 року. Імена кандидатів для пітчингу будуть відомі 5 червня, а журі VivaTech обере п'ять кращих пітчив. Кожна з команд отримає Moto Z і девелоперський набори для Моtо Modів, щоб створити свій прототип і розпочати краудфандингову кампанію на IndieGogo. Фіналіст представить свою розробку Moto Mod у штаб-квартирі Motorola Mobility в Чикаго. Після цього команда зможе розглядатися у якості учасника всесвітньої програми прискореного розвитку для розробників.

Отримати докладну інформацію про челендж та зареєструвати свій проект можна на сторінці VivaTech.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі