«Найкращий тиждень мого життя» з Київстар

«Найкращий тиждень мого життя» з Київстар
Всі абоненти «Домашнього ТБ» від Київстар першими побачать прем'єри серіалів «Кращий тиждень мого життя» і «Кандидат».

«Домашнє ТБ» від Київстар відкриває абонентам унікальну можливість раніше всіх дивитися якісні ефірні серіали національного виробництва. Ми обрали найбільш топові новинки і покажемо нашим абонентам їх до прем'єри на 1+1 », – коментує Максим Купко, керівник напрямку FTTB Київстар.

З 8 жовтня стартують допрем'єрні покази нового серіалу 1+1 «Кращий тиждень мого життя», а з листопада – серіалу «Кандидат» з Антоном Лірником у головній ролі.

«Ми в 1+1 медіа піклуємося про задоволеність наших телеглядачів і постійно експериментуємо. А ще ми віримо, що наш контент повинен бути доступний всім і всюди. Тепер найбільш вимогливий глядач матиме ексклюзивну можливість дивитися кращі продукти виробництва 1+1 медіа ще раніше і в ще більш зручному форматі – з «Домашнім ТБ» від Київстар і Viasat», – коментує Ярослав Пахольчук, виконавчий директор 1+1 медіа.

«Кращий тиждень мого життя» з іронією розповідає про всі найабсурдніші життєві ситуації, які можуть статися з молодятами напередодні весілля. У центрі сюжету наречений, який потрапляє з однієї комічної ситуації в іншу. За його пригодами спостерігають не тільки глядачі серіалу, а й батьки нареченої, яким так старанно намагається сподобається головний герой.

«Кандидат» – сатира про кухню політичних технологій. Популярний комедійний актор Антон Лірник зіграв життєрадісного директора ковбасного заводу Олексія Олексійовича Калача, який балотується в мери.

«Домашнє ТБ» від Київстар і Viasat – це від 70 до 130 каналів, включаючи рейтингові українські та міжнародні телеканали в HD-якості. Також користувачі мають доступ до бібліотеки з різноманітним контентом художніх і документальних фільмів. Перегляд ТБ доступний на 4-х пристроях одночасно за одну абонплату: ТВ або Smart TV, планшет або смартфон, комп'ютер або ноутбук.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі