Найпопулярніші серед українців напрямки відпочинку в Україні та за кордоном за запитами Google

Найпопулярніші серед українців напрямки відпочинку в Україні та за кордоном за запитами Google
Літо в розпалі, і українці все частіше замислюються про те, де провести свою відпустку, і шукають інформацію про відпочинок в Google. Ми проаналізували пошукові запити українських користувачів зі словами "отдых в.../ відпочинок в..." з початку року і з'ясували, про які країни і курорти найчастіше запитують українці у Google.
Так, для відпочинку за кордоном у українців стабільно найпопулярнішим напрямком вже який рік поспіль залишається Туреччина. На другому місці розташувався Єгипет, а на третьому - Болгарія. Вперше в число найпопулярніших країн для відпочинку за запитами українців потрапила Албанія. В цілому гаряча десятка закордонних напрямків для відпустки, на думку українських користувачів Google, виглядає таким чином:
1. Туреччина
2. Єгипет
3. Болгарія
4. Грузія
5. Чорногорія
6. Албанія
7. Греція
8. Кіпр
9. Хорватія
10. Іспанія

Внутрішній туризм в Україні стає все більш популярним, і це підтверджує кількість запитів, пов'язаних з українськими курортами. Цього року найпопулярнішим у користувачів Google Україна став відпочинок в Бердянську, Одесі та Карпатах. А повністю перша десятка популярних напрямків для відпочинку в Україні така:
1. Бердянськ
2. Одеса
3. Карпати
4. Кирилівка
5. Затока
6. Генічеськ
7. Скадовськ
8. Лазурне
9. Залізний Порт
10. Крим

Google Україна бажає вам чудового літнього відпочинку!


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі