Ніч Музеїв. Аrt & Fashion *New Dimension* новий вимір

Ніч Музеїв. Аrt & Fashion *New Dimension* новий вимір
Унікальна експозиція, яка буде існувати лише декілька годин!

Вперше харків’яни побачать роботи Bob Basset. Гучні прем’єри, серед яких проекти In Form Space та «Слободні» Марини Лосєвої. Art&Fashion *New Dimension* - це перший в Україні масштабний захід, спрямований на розвиток та популяризацію моди як особливого жанру мистецтва.

Куратор проекту: Марина Лосєва

Учасники: Bob Basset/ Сергій Петров, Гараж Хаб, Арт-проект In Form Space, Platie, Оксана Косенко, Костянтин Зоркін, Сандро Гарібашвілі, Марина Лосєва, Ольга Чурилова, Даша Ракова, Олена Герасімова, Костянтин Пономарьов, студія Інни Педан, Анна Мельникова.

В програмі Ночі Музеїв в ЄрміловЦентрі – виставка, інсталяції, перформанс, концептуальні покази, відео, лекції та кураторські екскурсії.

Про куратора проекту:

Марина Лосєва - теоретик моди, культуролог, фешн-консультант, засновниця проекту Ukrainian Fashion Education Group. Автор низки статей та лекцій в галузі моди та стилю. Автор оосвітньої програми Junior Fashion School. Фешн-редактор порталу Robinzon TV (2013-2015 г.г.) Практикуючий фешн-стиліст, дизайнер.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі