Об’єктив Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM – детальні макрознімки та знімки великим планом

Об’єктив Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM – детальні макрознімки та знімки великим планом
Компанія Canon випустила інноваційний макрооб’єктив EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM, спеціально розроблений для зйомки захопливих мікрофотографій та знімків великим планом. Це перший об’єктив у лінійці EF-S, оснащений унікальною технологією вбудованого підсвічування Macro Lite.

EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM – один з представників розширеної лінійки Canon EF, сумісний з усіма цифровими дзеркальними камерами з датчиком типу APS-C *. Макрооб’єктив EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM дозволяє фотографу зняти найдрібніші деталі та максимально наблизити об’єкт зйомки. Він підсвічує найменші об’єкти та мінімізує тіні за рахунок скошеного краю корпусу. Стабілізатор зображення з гібридним режимом стабілізації компенсує небажане тремтіння камери та запобігає змазуванню знімків.

Цей потужний макрооб’єктив зі збільшенням 1:1 знімає об’єкти, розташовані усього в 30 мм від передньої лінзи. Така мінімальна відстань фокусування та високе масштабування дозволяють детально й чітко передати вигляд ювелірних прикрас, кулінарних страв або предметів мистецтва.

EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM стане знахідкою для користувачів, які прагнуть створити оригінальні знімки у стрічці Instagram або сформувати нестандартне й креативне портфоліо.

Об’єктив оснащений оптичним стабілізатором зображення з підтримкою гібридного режиму. Це дозволяє фотографам здійснити ручну зйомку в пошуках нових варіантів ракурсів та мікроскопічних об’єктів, які може не побачити людське око. Гібридний режим стабілізації компенсує кутове та лінійне зміщення за допомогою вбудованої в об’єктив технології. Ця функція особливо важлива при макрозйомці та дозволяє зменшити змазування знімків через тремтіння камери.

Вбудоване підсвічування Macro Lite забезпечує параметри освітлення і дає можливість фотографам обирати між двома елементами, розташованими з різних сторін об’єктива, або ж використовувати обидва одночасно. Інтенсивність освітлення можна регулювати за допомогою спеціальної кнопки, збільшуючи філігранні деталі об’єкта зйомки, надаючи їм глибину, текстуру та насиченість колірної палітри. Вбудоване підсвічування Macro Lite забезпечує ідеальне освітлення на макрофотографії, яку сміливо можна завантажувати в Instagram без додаткової обробки.
Окрім того, щоб покращити зйомку при природному освітленні або із зовнішнім підсвічуванням, конструкція бленди, що знімається, мінімізує падаючі тіні та перешкоджає потраплянню в об’єктив відображеного світла.

Легка конструкція і сучасні технології EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM дозволяють фотографу зробити новий крок у розвитку своєї майстерності. 7-пелюсткова кругла діафрагма f/2.8 створює красиве боке, згладжуючи об’єкти, що знаходяться не у фокусі, та відділяє їх від фону. Це допомагає привернути увагу глядачів до деталей, а також створити ефектний портрет. Окрім того, покриття Super Spectra зменшує відблиски та тьмяність зображення й забезпечує контрастність та реалістичність кольоропередачі.

Враховуючи вимоги кінооператорів, компанія оснастила новий об’єктив тихим і потужним кроковим мотором STM, завдяки чому вони можуть знімати відео без сторонніх шумів при фокусуванні та плавно переводити фокус для створення кінематографічного ефекту.

EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM – це універсальний компактний та легкий об’єктив, створений для вражаючої макрозйомки. Він розширює можливості зйомки у різних жанрах таких як портретна фотографія, стріт-фотографія та звичайна повсякденна зйомка. Об’єктив розкриває нові горизонти для фотографів-початківців, які прагнуть розповісти свою історію.

Основні характеристики Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM:
• Макрооб’єктив із вбудованим підсвічуванням Macro Lite
• Коефіцієнт масштабування 1.0
• Мінімальна відстань фокусування – 30 мм
• Безшумне та плавне фокусування
• Оптичний стабілізатор зображення із гібридним режимом стабілізації
• 7-пелюсткова кругла діафрагма для створення ефекту боке
• Покриття Super Spectra
• Унікальна конструкція об’єктива для макрозйомки


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі