Оновлення мікропрограмного забезпечення для професійних дисплеїв Canon: розширені можливості підключення і поліпшений функціонал

Оновлення мікропрограмного забезпечення для професійних дисплеїв Canon: розширені можливості підключення і поліпшений функціонал
Київ, Україна, 21 квітня 2017 – Компанія Canon Europe, світовий лідер створення та обробки зображень, анонсує вихід оновлення мікропрограмного забезпечення для трьох моделей професійних 4K-дисплеїв – DP-V1710, DP-V2410 і DP-V2420. Нові можливості дисплеїв – це просте підключення до цифрових кінематографічних камер і зручні настройки при зйомці з високою роздільною здатністю HDR (розширений динамічний діапазон).

Оновлення дозволяє відтворювати в форматі 4K RAW відеосюжети, зняті на камери EOS C700 або EOS C700 GS PL. Підтримка стандарту 3G-SDI дозволяє відображати ролики через єдиний кабель без необхідності використання зовнішнього проміжного пристрою.

Всі дані про відео, зняті на EOS C700, EOS C700 GS PL та EOS C300 Mark II, можна отримати з підключених камер через метадані. Крім того, оновлення дозволяє відображати зображення зі співвідношенням сторін 2.39:1 (широкоекранна роздільна здатність), яке часто використовується для спеціалізованої зйомки за допомогою цифрової кінематографічної камери з анаморфним об'єктивом. Дані функції розкривають перед користувачами нові можливості та підвищують зручність зйомки.

Завдяки оновленням користувачам більше не потрібно застосовувати LUT. Цифрову кінематографічну камеру ARRI (Аріфлекс) можна підключити до дисплеїв DP-V170, DP-V2410 або DP-V2420 для відображення LOG C файлів у форматі HDR.

Нове мікропрограмне забезпечення дозволяє відображати кожне 4К-зображення відразу в двох форматах, HDR і SDR, розділяючи екран вертикально навпіл. Також передбачена опція стиснення зображення. 4К-дисплеї Canon забезпечують точну передачу насичених і реалістичних кольорів, збільшуючи яскравість зображень для відображення відео в HDR.

Оновлене мікропрограмне забезпечення буде доступне з червня 2017 року. Демонстрація розширених функціональних можливостей пройде з 24 по 27 квітня 2017 року в Лас-Вегасі, на стенді Canon (C4325), у рамках виставки Національної асоціації телерадіомовників.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі