Ощадбанк подав апеляцію до Касаційного суду Франції у справі про відшкодування збитків з боку РФ

Ощадбанк подав апеляцію до Касаційного суду Франції у справі про відшкодування збитків з боку РФ
Ощадбанк повідомляє про подання заяви до найвищої судової інстанції Франції – Касаційного суду – з апеляцією за винесеним у березні 2021 року рішенням Апеляційного суду Парижа, яке скасовувало арбітражне рішення 2018 року про відшкодування Російською Федерацією на користь Ощадбанку близько 1,4 мільярда доларів США. Збитки Ощадбанку, про які йдеться, завдано внаслідок протиправного заволодіння інвестиціями Ощадбанку в Республіці Крим.

Ощадбанк упевнений, що Касаційний суд Франції визнає та виправить очевидні помилки та прогалини в рішенні Апеляційного суду Парижа. Тим самим він відновить дію арбітражного рішення проти Російської Федерації, в якому йдеться про компенсацію Ощадбанку значних втрат, що виникли через неприпустимі дії та нехтування законами з боку Російської Федерації.

«Розгляд справи щодо отримання справедливої компенсації за експропрійовані Російською Федерацією активи Ощадбанку в окупованому Криму постійно знаходиться в центрі уваги керівництва банку. Попри складний перебіг та безпрецедентний характер цієї справи Ощад використовуватиме всі наявні можливості для повного задоволення своїх справедливих вимог», – прокоментував подання заяви Сергій Наумов, голова правління Ощадбанку.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі