«Параллель» відзначила спеціальним призом юного журналіста-репортажника

«Параллель» відзначила спеціальним призом юного журналіста-репортажника
Компанія «Параллель» приєдналася до IX обласного фестивалю-конкурсу шкільних газет «Юнкорівська майовка», який нещодавно відбувся в Святогорську. У ньому взяли участь юні журналісти та редактори з різних населених пунктів Донецької області, які продемонстрували свої творчі роботи. Нафтотрейдер зазначив спеціальним призом переможця номінації «Кращий репортаж».

Свої творчі роботи представляли 11-ть шкільних редакцій з Дружківки, Добропілля, Краматорська, Новогродовки, Миколаївки, Лиману, Стрітенки, Білозерського, Покровська та Бахмута. Як зазначають організатори заходу, програма фестивалю була дуже насиченою. Але найбільш важливими і продуктивними для юнкорів, звичайно ж, були майстер-класи за різними напрямками журналістики. Своїми знаннями з молодими журналістами поділилися представники журі.

До складу журі увійшли фахівці з великим досвідом роботи в медіа-сфері: Ріта Карпенко – заступник директора творчого об'єднання інформаційного мовлення телеканалу «ДоТебе», Катерина Яковленко – власний корреспондент газети "День" та автор матеріалів видань "Українська правда" та Vogue, Іоланта Філенко - художник-оформлювач телеканалу "ДоТебе" та Максим Пономарьов – представник медіа-групи "Академія".

На завершення «Юнкорівської майовки» відбулася вже традиційна для фестивалю «Гола правда», де члени журі розповіли про основні переваги шкільних ЗМІ та помилки, які допускаються юнкорами при створенні газет.
За підсумками фестивалю кращою шкільною газетою Донецької області стала «45+переменка» (м. Білозерське, школа №18). У номінації «Кращий кореспондент» перемогу здобула представник редакції «Плеяди» Анна Скок (м. Краматорськ, школа № 35), головний приз в номінації «Кращий редактор» виборола Катерина Горбунова з редакції «Родная дюжина» (м. Дружківка, школа №12). А ось в номінації «Найкращий репортаж» виграв Олексій Ланцев зі шкільної редакції «РВС» (с. Стрітенка Волновахського району). Олексій отримав спеціальний приз від компанії «Параллель» за цікавий краєзнавчий репортаж про історію свого села.

«Чудово, що у медійників Донецької області існує така гарна традиція - відкривати молоді таланти. А ми завжди з радістю інвестуємо в заходи, спрямовані на розвиток творчих і професійних навичок у майбутніх талановитих журналістів та радекторів», - прокоментував подію генеральний директор компанії «Параллель» Христо Іванчев.
Відзначимо, що «Параллель» вже не перший рік підтримує різні фестивалі та конкурси для юних журналістів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі