Під час фестивалю Atlas Weekend на території ВДНГ від Covid-19 вакцинували майже 1800 осіб

Під час фестивалю Atlas Weekend на території ВДНГ від Covid-19 вакцинували майже 1800 осіб
З 5 до 11 липня включно, під час фестивалю Atlas Weekend, на території ВДНГ за підтримки Київстар було обладнано мобільний пункт вакцинації, доступний для всіх охочих. За тиждень там було вакциновано 1794 особи.

Створення тимчасового пункту масової вакцинації стало можливим завдяки злагодженій роботі організаторів фестивалю, Міністерства охорони здоров’я, Київстар та експертів системи Helsi.me. Для вакцинації було залучено 8 мобільних бригад медичної мережі “Добробут”, які підтримали цей проєкт.

«Київстар багато уваги приділяє створенню безпечних умов для своїх клієнтів та співробітників під час пандемії. Тому ми одразу відгукнулися на пропозицію організаторів фестивалю підтримати створення пункту вакцинації. Й надалі будемо інформувати українців про вакцинацію в рамках нашої співпраці з Helsi» – прокоментував Павло Даніман, директор з маркетингу Київстар.

Окрім підтримки для створення нового пункту, Київстар також проводить інформування абонентів щодо всіх доступних пунктів вакцинації за допомогою SMS. Це є частиною Меморандуму про співпрацю між мобільним оператором та компанія Хелсі ЮА. Також сторони домовилися розвивати інноваційні напрямки у сфері цифрових медичних сервісів. Наприклад, Київстар забезпечив для всіх своїх абонентів нетарифікований доступ до мобільного додатку та сайту Helsi.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі