Презентація Української системи соціальних ліфтів

Презентація Української системи соціальних ліфтів
У четвер , 6 квітня, о 14:00 Буде проведена презентація Української системи соціальних ліфтів, програма UKRAINIANS під патронатом Благодійного Фонда " Серце Миру"

Всі бажаючі зможуть запропонувати питання для обговорювання.

Серед актуальних тем:

У 2015 році країни члени ООН затвердили Цілі сталого розвитку - це перелік обов’язкових справ для людей та планети, план досягнення успіху у вирішенні глобальних проблем сучасного світу.
ООН та інші міжнародні організації засновують гранти та надають підтримку міжнародним проектам, що націлені на боротьбу з голодом і бідністю, спрямовані на подолання будь-яких проявів дискримінації та соціальної несправедливості. Власне на програми, що сприяють досягненню Цілей сталого розвитку.
Ми вирішили заснувати Програму в Україні гарантій досягнення Цілей сталого розвитку UKRAINIANS – таку назву ми дали цій Програмі.

Втілити її у життя можливо тільки за підтримки держави - головного гаранта соціальних та економічних благ нації.
Наша команда готова працювати спільно і з державою, і з міжнародними партнерами. Головними принципами роботи ми декларуємо абсолютну прозорість та вільний доступ до руху і результатів усіх наших проектів.

Для цього буде заснована принципово нова система онлайн тестування - інтернет платформа Congresshumanity крапка org. Дозволить громадянам України отримати вільний доступ до соціальних сервісів онлайн голосування.
Завдяки такій системі усі члени суспільства зможуть вирішувати, які проблеми для них є найбільш нагальними. Це необхідно для того, аби ми разом визначили пріоритети для подальшої роботи, і змогли впливати на наповнення бюджетів саме тих проектів, що відповідають цілям сталого розвитку в Україні.

Нагадую, ці проекти орієнтовані в першу чергу на інтеграцію в сучасне європейське суспільство, аби кожен наш громадянин відчув себе повноцінним європейцем і отримав гідне життя в Україні.

Питання та реєстрація за номером ‪0445999982

Благодійний фонд "Серце Миру" запрошує ЗМІ приєднатися до заходу та висвітлити його.
Дата: 6 квітня 2017 року
Час: 14:00
Місце: м. Київ, вул. Михаила Грушевського 5 , 3 поверх
Попередня реєстрація учасників: до 12.00 6 квітня


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі