ПриватБанк профінансував вже більше 1 000 доступних кредитів “5-7-9” малому бізнесу

ПриватБанк профінансував вже більше 1 000 доступних кредитів “5-7-9” малому бізнесу
В рамках програми доступного кредитування ПриватБанк виділив українському малому бізнесу і підприємцям вже більше 1 000 кредитів "5-7-9".

Про це повідомив керівник дирекції МСБ ПриватБанку Євген Заіграєв. За його словами, фактично ПриватБанком видається кожен четвертий кредит "5-7-9" в Україні - за даними Міністерства фінансів, з початку запуску програми всі українські банки видали бізнесу 3,8 тисячі доступних кредитів.

Як зазначив Євген Заіграєв, більше 60% наданих ПриватБанком в рамках програми кредитів спрямовуються на безпосереднє фінансування діючого бізнесу і капітальні інвестиції, і лише близько третини - на рефінансування раніше отриманих позик. Середня сума наданого банком фінансування в рамках програми "5-7-9" становить близько 700 тис грн, що особливо важливо для підтримки мікро бізнесу і підприємців, які сьогодні є одним з драйверів розвитку економіки країни.

В рамках програми «Доступні кредити 5-7-9%» українські підприємці можуть отримати кредит (або кілька кредитів) на створення та розвиток бізнесу терміном до 5 років без обмеження суми, але за умови, що річна виручка не перевищує 100 млн грн (по групі пов'язаних осіб). При цьому держава компенсує підприємцю частину відсотків по кредиту - ставки складають від 5% до 9% річних, залежно від кількості створених робочих місць, з можливістю щоквартального зниження відсоткової ставки.

Щоб стати учасником програми, достатньо мати чи відкрити рахунок у ПриватБанку і подати заявку на спеціальній сторінці 5-7-9.pb.ua.

Нагадаємо, що ПриватБанк та “Фонд розвитку підприємництва” підписали угоду про співпрацю в рамках держпрограми розвитку підприємництва 31 січня 2020 року. За даними дослідження банківського ринку України, проведеного GFK в 2019 році, послугами ПриватБанку користуються 64% українських компаній і 75% вітчизняних підприємців. Відкрити рахунок корпоративного клієнта або підприємця в ПриватБанку можна онлайн на сайті pb.ua/start.
________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі