ПриватБанк та IDS Borjomi Ukraine запустили послугу замовлення та оплати питної води онлайн

ПриватБанк та IDS Borjomi Ukraine запустили послугу замовлення та оплати питної води онлайн
ПриватБанк і лідер українського ринку мінеральної та питної води IDS Borjomi Ukraine підписали угоду про співпрацю, яка відкриває нові можливості електронної комерції для споживачів. Як повідомили в банку, користувачі електронного банку Приват24 та мобільного додатка Privat24 зможуть замовляти й оплачувати доставку питної води за три кліки з комп’ютера чи смартфону.

«Замовити та, що найважливіше, оплатити доставку води тепер можна за кілька секунд. Ми раді вітати у наймасовішому цифровому магазині країни лідера «водяного» ринку, – говорить керівник департаменту E-Сommerce ПриватБанку Ольга Худик. – Приват24 став незамінним помічником власника смартфону, за допомогою якого можна не тільки проводити банківські операції, зберігати дисконти та документи, але й викликати таксі, замовляти їжу, купувати одяг, а тепер і оплачувати доставку води».

Сьогодні користувачам веб-версії та мобільного додатка Приват24 доступне замовлення питної води «Аляска» (вода для дому та офісу в бутлях по 19 літрів). Щоб замовити воду, потрібно авторизуватися в Приват24, вибравши розділ «Усі послуги», перейти до опції «Замовлення води», зазначити адресу доставки, вибрати кількість і оплатити замовлення. Весь цикл замовлення й оплати здійснюється в Приват24, що позбавляє від необхідності вводити дані банківської картки.

Найближчим часом ПриватБанк та IDS Borjomi Ukraine планують запропонувати споживачам послуги онлайн-замовлення й доставки бутильованої мінеральної природної води, а також дитячої води провідних марок.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі