Результат свята авіаційної моди 2016 в аеропорту «Бориспіль» – переможцем конкурсу «Небесні ластівки» стала «Azur Air»

Результат свята авіаційної моди 2016 в аеропорту «Бориспіль» – переможцем конкурсу «Небесні ластівки» стала «Azur Air»
Фінал конкурсу авіамоди «Небесні ластівки», який відбувся ввечері 9 листопада, став дійсно визначною подією для всього ринку авіаперевезень України. Подія привернула значну увагу як з боку учасників – партнерів аеропорту «Бориспіль», так і безпосередньо глядачів - журналістів і пасажирів. Спеціальне журі конкурсу у святковій атмосфері дійшло спільної думки щодо авіакомпанії-переможця конкурсу. Ним став відомий авіаперевізник - «Azur Air Ukraine».

Всього у конкурсі взяли участь 16 авіакомпаній з 12 країн світу. А оскільки переможців могло бути лише 4 (трійка призерів та номінант призу глядацьких симпатій), то членам журі прийшлося робити досить складний вибір. Після визначення лідера, експерти у сферах авіації та моди надали друге місце представницям авіакомпанії-партнера «Air Astana», третє – «Wind Rose», а фаворитом глядацьких симпатій за результатами опитування на веб-сайті аеропорту стала авіакомпанія «МАУ».

Як визнали самі члени журі, усі без виключення моделі уніформ, представлені під час дефіле-показу, справили на них неповторне враження. Нагадаємо, що уніформи «небесних ластівок» оцінювали керівник аеропорту «Бориспіль» Євгеній Дихне, голова Асоціації бортпровідників цивільної авіації України Інна Радзивілова, головний редактор журналу «L'OFFICIEL» Ана Варава, незалежний експерт - переможниця конкурсу «Місіс Всесвіт-2016», та в одній з його номінацій «Найгарніший національний костюм» - Ольга Торнер, та юридичний партнер Ернест Грамацький.

Нажаль у день фіналу Ольга Торнер не змогла приїхати до України, тому взяла участь у роботі журі дистанційно. На переконання Ани Варави, для об’єктивного визначення переможців було важливим, щоби до складу журі увійшли представники від різних професійних сфер. З нею погодився й керівник аеропорту Євгеній Дихне. Він зауважив, що своїм рішенням журі намагається насамперед мотивувати авіакомпанії до нових покращень та подальшого розвитку цього напряму авіаційної культури.

Оголошення переможців погодив та оголосив представник юридичного партнера конкурсу – компанії «Грамацький та партнери». Атмосферу свята протягом конкурсу підтримував відомий ведучий – голос радіостанції «Europa plus» Сергій Комаровський. Гості зони Duty free стали свідками не лише свята стилю та краси, а й справжнього музичного шоу за участі вокалістки міжнародного телепроекту «Голос діти 3» Еліни Іващенко та дуету «Two Voices» (телепроект Х-фактор 4).

Одностайним рішенням глядачів та організаторів конкурсу присвоєно високу назву «щорічного». З цього приводу керівник аеропорту Євгеній Дихне закликав учасників не припиняти вдосконалювати свої уніформи. «Це – краща форма 2016 року. Попереду 2017-й – готуйтеся» - сказав він.

Аеропорт «Бориспіль» висловлює щиру подяку всім учасникам та партнерам, які взяли посильну участь у підготовці та проведенні яскравого свята авіа моди. У першу чергу, дякуємо ювелірному дому «ZARINA» та посольству Ізраїлю в Україні в особі Лариси Самойлович та Анни Сєрокурової за подарунки та сувеніри для переможців конкурсу. Окрема подяка за організацію святкової атмосфери, напої та музичний супровід – дому моди «Volee You», компанії «Артвайнері» та радіостанції «Lounge FM».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі