Розпочато он-лайн голосування у рамках конкурсу «Небесні ластівки» на кращу уніформу бортпровідників - долучайтеся

Розпочато он-лайн голосування у рамках конкурсу «Небесні ластівки» на кращу уніформу бортпровідників - долучайтеся
Від сьогодні відвідувачі веб-сайту аеропорту «Бориспіль» мають змогу визначити переможця у номінації «Приз глядацьких симпатій» конкурсу уніформ бортпровідників. Нагадаємо, що конкурс «Небесні ластівки» (Sky Swallows Contest) має визначити кращу уніформу бортпровідників авіакомпаній–партнерів головних повітряних воріт України. Претендентами на першість у конкурсі авіамоди заявлені наступні учасники: British Airways, Lufthansa, Brussels Airlines, Austrian Airlines, МАУ, Emirates, AirArabia, AirAstana, DneprAvia, Windrose, Ellinair, El Al, Belavia, Azur Air, AirBaltic, Bravo Airways.

У розділі, який присвячено конкурсу авіаційної моди, компанії-учасниці пропонують ознайомитись з деякими особливостями, відмінностями та перевагами своїх тканин та моделей.

Он-лайн голосування триватиме до офіційного фіналу конкурсу «Небесні ластівки» - 9 листопада 2016 року. Усього в конкурсі буде визначено чотирьох переможців: три призові місця визначатиме спеціальна комісія, одного – володаря «Призу глядацьких симпатій», відвідувачі веб-сайту аеропорту «Бориспіль».

Будь-ласка, долучайтеся до голосування за наступним посиланням: https://kbp.kiev.ua/press/aviafashion/


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі