SAP надає безкоштовні бізнес-інструменти, які допоможуть компаніям ефективно працювати в нових умовах

SAP надає безкоштовні бізнес-інструменти, які допоможуть компаніям ефективно працювати в нових умовах
SAP прагне допомогти організаціям, які шукають різні інструменти та способи, як забезпечити безперервність бізнес-процесів під час пандемії Covid-19 (коронавірус). Саме тому компанія запроваджує вільний доступ до обраних рішень для полегшення управління бізнесом у режимі віддаленої роботи.

Організація роботи та управління командою

ВООЗ та уряди тих країн, які в тій чи іншій мірі зіткнулися з пандемією, рекомендують перевести працівників різних компаній на віддалений режим роботи, тому сьогодні по всьому світу велика кількість людей працює вдома. Для багатьох із них це перший досвід дистанційної роботи, тож нові обставини можуть викликати загальну тривогу, страх і невпевненість. У часи соціальної дистанції компанії повинні приділяти більшу увагу відносинам між колегами та слідкувати за загальним настроєм в організації. Регулярне спілкування, яке враховує потреби та почуття кожного співробітника, є основою для ефективного функціонування компанії при віддаленому режимі роботи.

Щоб добре розуміти свою команду, компанії можуть використовувати інструмент, який SAP надає безкоштовно, – Remote Work Pulse. Це своєрідний барометр ситуації з працівниками. За його допомогою можна швидко простежити, які почуття переважають у тих колег, котрі працюють віддалено. Цей інструмент дає також змогу здійснити більш глибоке вивчення потреб працівників. Завдяки йому можна зрозуміти поточну ситуацію в організації та розпізнати критичні комунікаційні процеси, які потребують запровадження термінових змін.

Безперебійне постачання

SAP забезпечує найбільшу у світі мережу підтримки ланцюгів постачання, яка охоплює понад 4 мільйони постачальників у 190 країнах. У відповідь на особливу ситуацію, спричинену пандемією коронавірусу, наша компанія відкриває для всіх вільний доступ до хмарної платформи SAP Ariba Discovery. Кожен покупець зможе опублікувати свої найактуальніші потреби в постачанні, а кожен постачальник — відповісти на них. Підприємці отримують можливість здійснювати онлайн-закупівлі для своєї компанії менш обтяжливим способом, а постачальники − прямим контактом з потенційними клієнтами. Ця формула мінімізує збої, спричинені затримкою доставки та непередбачуваним споживчим попитом у кризові періоди.

Надаючи цю платформу, SAP сподівається посприяти зменшенню кількості перебоїв у виробництві внаслідок пандемії. Завданням платформи є покращення потоку товарів і підтримка компаній під час збільшення попиту на окремі товари на ринку.

Дистанційне управління розподіленою командою

Сьогодні медичні та санітарні служби рекомендують залишатися вдома, але все ж трапляються ситуації, коли працівники змушені подорожувати. Віддалене управління розподіленою командою може стати набагато простішим за допомогою інструмента SAP Concur TripIt. До 31 березня 2020 року підприємці мають змогу зареєструватися в системі, де їм нададуть безкоштовний доступ до цієї послуги на наступні шість місяців.

Інструмент дає змогу організовувати та контролювати відрядження працівників, одночасно повідомляючи їх про будь-які зміни, небезпеки чи затримки. Компанії, які вже є клієнтами SAP і використовують Concur TripIT, отримають піврічний безкоштовний доступ до платформи преміумкласу.

Навчання під час роботи з дому

Робота в домашніх умовах також надає багатьом людям можливість поглибити знання та набути нових навичок. Організації можуть ефективно використовувати цей час для проведення тренінгів, важливих для функціонування компанії. Для задоволення цієї потреби SAP надає платформу SAP Litmos теж безкоштовно. Це інтуїтивний інструмент, що забезпечує усім необхідним для проведення дистанційного тренінгу. Підтримка декількох форматів забезпечує можливість багатовимірної освіти в найбільш вигідній формі, адаптованій до потреб організації, а ряд функцій платформи − повне управління навчальним процесом.

Організація робочих процесів по-новому

Сьогодні підприємствам доводиться стикатися з низкою труднощів, спричинених пандемією коронавірусу: збільшенням попиту на одні товари й різким зниженням інтересу до інших, перебоями в ланцюгах постачання тощо. У такий складний час для компаній важливо вдосконалити свої бізнес-процеси, щоб ефективніше реагувати на ринкові ситуації. Тому SAP надає платформу Ruum безкоштовно всім підприємцям.

Ruum – це платформа управління роботою, завдяки якій можна легко створювати, автоматизувати та здійснювати процеси за наявними процедурами. Інструмент інтегрує системи SAP, які вже використовуються, що призводить до підвищення продуктивності та швидших результатів без додаткових витрат. Ruum дає змогу створити простір для спільної віддаленої роботи − місце, де можна ділитися матеріалами та результатами своєї діяльності, делегувати окремі завдання, встановлювати терміни й одночасно стежити за ходом їхнього виконання.

Підтримка медичних установ

COVID-19 Pre-Screen & Routing XM Solution (попередній скринінг і маршрутизація Covid-19) − це застосунок для медичних закладів, який допомагає надавати актуальну інформацію людям, які переймаються поточною ситуацією. Цей інструмент дає змогу провести попереднє опитування пацієнта та підтвердити чи спростувати необхідність звернутися до медичного закладу. Він також створює звіт про актуальний стан коронавірусної ситуації. Використання платформи позбавляє медичні заклади необхідності окремого інформування населення, адже ці процеси є складовими застосунка.
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі