SES зміцнює позицію лідера в сфері хмарних технологій в якості партнера Amazon Web Services Direct Connect

SES зміцнює позицію лідера в сфері хмарних технологій в якості партнера Amazon Web Services Direct Connect
Сертифікація в якості партнера AWS Direct Connect – це важлива частина багатохмарної стратегії провідного постачальника супутникового зв'язку

SES оголосила про приєднання до партнерської програми Amazon Web Services (AWS) Direct Connect. У процесі аналізу технічних і бізнес-складових AWS підтвердила здатність SES безпосередньо підключати своїх клієнтів до їхніх послуг через свою мережу многоорбітальних супутників. Партнерство забезпечить клієнтів SES гнучким, безпечним і надійним доступом до хмарних додатків і послуг практично з будь-якої точки світу. Це велика перевага як для підприємств, так і державних користувачів, які потребують надійної пропускної здатності при роботі в умовах віддаленого підключення. SES є першим супутниковим оператором, який отримав статус партнера AWS Direct Connect.

В якості партнера AWS Direct Connect з доставки сигналу, SES може надавати корпоративним клієнтам й урядовим організаціям виділене підключення практично в будь-якій точці світу. Таке пряме супутникове підключення надасть клієнтам SES доступ до хмарних додатків та послуг AWS з віддалених точок, сільських або інших місцевостях з обмеженими мережевими можливостями або при повній їх відсутності. У той же час супутниковий зв'язок, що надається SES, може служити джерелом резервування мережі для обробки критично важливих хмарних робочих навантажень у разі обриву оптичного волокна або будь-якого іншого збою в мережі. Ця можливість дозволяє клієнтам SES підвищити рівень власної ефективності та продуктивності роботи, а також скористатися перевагами еластичності та економії коштів, наданих AWS, незалежно від географічного положення або характеристик локальної мережевої інфраструктури.

AWS Direct Connect дозволяє клієнтам просто встановлювати виділене мережеве з'єднання між своїм офісом, центром обробки даних, місцем апаратного хостингу або іншим об'єктом і AWS зі швидкістю від 50 Мбіт/с до 100 Гбіт/с. Для клієнтів з великими робочими навантаженнями AWS Direct Connect зможе забезпечувати безпечне та гнучке підключення з постійною продуктивністю мережі та зниженими витратами на пропускну здатність.

SES буде використовувати свій сервіс Cloud Direct для підключення своїх клієнтів до центрів обробки даних AWS через свою мережу супутників на середній навколоземній орбіті (MEO) та геостаціонарних супутників (GEO). Сервіс Cloud Direct також буде доступний в системі MEO нового покоління від SES, O3b mPOWER, яка буде запущена в кінці цього року. O3b mPOWER надасть клієнтам SES ідеальне супутникове хмарне з'єднання, підтримуючи мультигігабітні сервіси, які динамічно адаптуються до вимог мережі.


«Отримання статусу партнера AWS Direct Connect – це ще одна віха в нашій хмарній стратегії, яка спрямована на надання клієнтам прямого доступу до безлічі хмарних провайдерів, щоб вони могли гнучкіше обробляти робочі навантаження на різних хмарах в залежності від регіону, функціональності, варіантів використання або інших бізнес- факторів», – повідомив Дж. П. Хемінгуей (JP Hemingway), генеральний директор SES Networks. «Наша многоорбітальна мережа забезпечує поєднання глобального покриття та можливостей високопродуктивного підключення з малою затримкою, які можуть передавати дані клієнтів в AWS практично з будь-якої точки земної кулі. Наша система O3b mPOWER нового покоління здатна підняти наші хмарні можливості на новий рівень та встановити галузеві стандарти інтелектуальної автоматизації послуг і гнучкості в терабітних масштабах».
____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі