«Сушия» відкрила новий ресторан в Києві

«Сушия» відкрила новий ресторан в Києві
У п'ятницю, 16 червня, мережа ресторанів японської кухні «Сушия» поповнилася новим закладом в столиці України. Це 39-й ресторан мережі в Україні та 21-й в Києві.

Новий ресторан «Сушия» розташований в ТЦ ACADEM-CITY за адресою проспект Академіка Палладіна 16/39. Заклад має концептуально новий дизайн: інтер'єр, в якому використовуються еко-матеріали, виконаний в більш м'яких тонах, але з використанням традиційних для «Сушия» елементів. Ресторан умовно поділений на три зони – загальний зал, літній майданчик і дитяча кімната.

В день відкриття сушисти проводили майстер-класи для гостей з приготування ролів – Філадельфії з тунцем в жовтому рисі та Каліфорнії в ікрі, – які згодом можна було продегустувати під ритмічний DJ-сет. У святковому заході брали участь як дорослі, так і юні кулінари.

З моменту відкриття і до 31 липня всі гості, які замовили будь-який набір ролів, отримують комплімент від закладу – дві порції лимонаду на вибір (класичного з м'ятою або імбирного). На честь відкриття діє акція і на службу доставки – при замовленні від 299 грн до кінця поточного місяця можна отримати комплімент від закладу – рол Філадельфія з креветкою.

«Відкриття нового ресторану є логічним продовженням стратегії розвитку мережі в столиці, – зазначив генеральний директор мережі «Сушия» Антон Ходисько. – Ми намагаємося рівномірно розвивати мережу по всьому місту, щоб гості в кожному куточку Києва могли без труднощів знайти «Сушия». Тепер в Святошинському районі ви можете відвідати вже знайомий ресторан на проспекті Леся Курбаса або новий на проспекті Академіка Палладіна. Ми впевнені, що наш ресторан гармонійно доповнить інфраструктуру торгового центру ACADEM-CITY і зробить дозвілля відвідувачів ще більш комфортним і смачним. Також, за рахунок даного ресторану, ми розширюємо географію нашої служби доставки: тепер замовлення в сусідні міста – Бучу та Ірпінь – будуть виконуватися набагато швидше».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі