Tik Tok, Apple TV та інші додатки стали безлімітними для абонентів Київстар

Tik Tok, Apple TV та інші додатки стали безлімітними для абонентів Київстар
У оновленій лінійці тарифів передплати «Без меж» Київстар збільшив кількість додатків, для яких діє безлімітний мобільний інтернет. Тепер мегабайти не будуть списуватися при використанні 54 сервісів.

Абоненти Київстар зможуть безлімітно дивитися відео у популярній соціальній мережі Tik Tok. Згідно з даними оператора, кожного дня цим додатком користується приблизно 1,5 млн абонентів. Завдяки безліму вони зможуть заощадити значну кількість трафіку для інших потреби. Також, як і раніше, безлім діє на Instagram, Telegram, Facebook та інші соцмережі в залежності від обраного тарифу.

Для любителів дивитися відео онлайн, окрім YouTube та інших стрімінгових сервісів, оператор робить безлімітним ще й Apple TV. А серед нових мобільних ігор, за які не будуть списуватися мегабайти: PUBG, Fortnite, Clash of Clans та Fifa 2020.

Також для всіх абонентів, які виберуть оновлені тарифи «Без меж», Київстар збільшив кількість освітніх додатків, якими можна користуватися безлімітно. Серед них, зокрема, курси від Coursera, додаток для вивчення іноземних мов Duolingo, відеобібліотека TED та інші корисні сервіси.

З детальним переліком всіх додатків, за які не списуються мегабайти мобільного інтернету, можна ознайомитися у описі кожного тарифу за посиланням. Нагадаємо також, що Київстар першим в Україні зробив безлімітними у своїх тарифах музичний сервіс Spotify та додаток з державними послугами «Дія».
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі