Три тисячі позик на придбання авто з початку року засвідчують лідерство Ощадбанку на ринку автокредитування

Три тисячі позик на придбання авто з початку року засвідчують лідерство Ощадбанку на ринку автокредитування
Днями Ощадбанк надав трьохтисячний кредит на купівлю авто у 2021 році. При цьому сума наданих з початку року кредитних коштів досягла 1,5 млрд грн. Це найкращий результат на ринку автокредитування серед українських банків.

Починаючи з лютого цього року Ощад впевнено утримує I місце серед конкурентів. Зокрема, у квітні банк вкотре видав найбільшу суму таких позик серед усіх конкурентів, яка становила 385 млн грн.

«Ми стабільно нарощуємо темпи автокредитування, впевнено випереджаючи не лише конкурентів, а й власні минулорічні показники. Для порівняння, у 2020 році показника 1,5 млрд грн за автокредитами Ощад досяг у жовтні, – зазначає Антон Тютюн, член правління Ощадбанку. – Завдяки власній, а також партнерській мережі, яка нараховує 500 дилерських центрів і автосалонів, ми забезпечуємо широку доступність програм з автокредитування по всій країні. Гнучкі умови дають клієнту можливість обрати найприйнятнішу для себе програму».

Найбільш популярними марками авто, які придбаваються у кредит, є Toyota, Renault, KIA, Hyundai, Skoda, Mazda, Suzuki, Volkswagen, Mitsubishi, Ford, Citroen, Chery, Peugeot, Nissan, Mercedes-Benz.

Скориставшись вигідними умовами кредитування в Ощадбанку, можна вже сьогодні стати власником нового автомобіля за наявності тільки десятої частини його вартості. Процентна ставка безпосередньо залежить від терміну кредитування та розміру внеску. Середня сума фінансування становить близько 500 тис. грн. Такий кредит передбачає прийнятний щомісячний платіж та можливість користування власним транспортом вже зараз.

Автокредити Ощаду визнано одними з найкращих за результатами регулярного дослідження пропозицій понад 20 найбільших банків України Prostobank Awards від компанії «Простобанк Консалтинг» та рейтингу Фінансового клубу «50 провідних банків України 2021».
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі