У четвер у Маріїнському парку відбудеться ранкова руханка у підтримку медичної реформи

У четвер у Маріїнському парку відбудеться ранкова руханка у підтримку медичної реформи
18 травня 2017 року о 9 ранку на території оглядового майданчику Маріїнського парку (м. Київ, вул. Грушевського, 7) відбудеться ранкова руханка «Активуй реформу!» за участі в. о. Міністра охорони здоров’я України доктора Уляни Супрун, представників Уряду України, команди МОЗ, КМДА та студентів київських вищих навчальних закладів.

Захід проводиться для привернення уваги громадськості до здорового способу життя, важливості медичної реформи, яка має стартувати вже в липні 2017 року, та ухвалення пакету законопроектів, необхідних для втілення реформи.

Верховна Рада України зареєструвала законопроекти №№ 6327, 6328, 6329, 6347, що докорінно змінять систему охорони здоров’я в Україні. Очікується, що народні депутати включать до порядку денного розгляд цього пакету законопроектів, а до кінця сесії проголосують за їх ухвалення.

Ранкова зарядка проводиться за підтримки Міністерства охорони здоров’я України та Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі