У Львові запустили сервіс безконтактної оплати паркування смартфоном

У Львові запустили сервіс безконтактної оплати паркування смартфоном
Вперше в Україні у Львові з’явилась можливість оплатити паркування автомобіля смартфоном через Privat24. Як повідомили в ПриватБанку, що розробив принципово новий сервіс для українських міст, відтепер кожен львів’янин зможе оплачувати парковку за допомогою мобільного банку, що безпечніше, зручніше та швидше за готівку.

«Тепер користувачам Privat24 під час оплати паркування не потрібно буде шукати готівку. Оплата триває декілька секунд, і для цього навіть не треба виходити з авто та спілкуватися з паркувальником, – говорить керівник «Бізнесу з роботи з торговельними підприємствами» ПриватБанку Євген Васильцов. – Наш новий сервіс не лише зручний для розрахунків держателям платіжних карток, але й дає додаткову вигоду для власників паркувального обладнання за рахунок скорочення витрат на інкасацію готівки».

Клієнти ПриватБанку мають можливість оплатити через Privat24 парковку на всіх паркувальних майданчиках «Львівавтодору». Усе, що треба для цього зробити, – знайти в месенджері Privat24 компанію «Парковка», визначити геопозицію, зазначити номер авто та обрати строк паркування. Після визначення платіжної картки, з якої буде проведено оплату, залишається отримати підтвердження оплати.

На сьогодні активними користувачами Privat24 є понад 400 тисяч львів’ян, а до кінця року, за прогнозами банкірів, мобільний банк буде на смартфонах понад 600 тисяч жителів міста.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі