У мережі Київстар включено номер «дитячої» гарячої лінії

У мережі Київстар включено номер «дитячої» гарячої лінії
Номер 116111 використовується у 26 країнах світу для надання допомоги дітям, які потрапили у скрутне становище
Дзвінки на номер 116111 з мережі Київстар безкоштовні та доступні навіть при нульовому балансі рахунку. Даний номер виділений рішенням НКРЗІ та за сприяння Української асоціації зв'язку «Телас».


Консультації і допомогу неповнолітнім громадянам України надають професійні психологи і соціологи громадської організації «Ла Страда-Україна». Вони проконсультують дітей щодо їх прав, про те, що робити у випадку жорстокого поводження з ними, а в екстрених випадках, якщо є загроза життю чи здоров’ю дитини – повідомлять інформацію для реагування органам Нацполіції, МВС або службам у справах сім’ї та дитини. Звертатись на цей номер можуть також батьки, якщо, наприклад, є потреба у порадах щодо взаємовідносин з дітьми в родині.

Київстар одним із перших телеком-операторів підтримав даний проект, забезпечивши у своїй мережі всі технічні можливості для стабільної цілодобової роботи номера 116111.

Директор з корпоративних комунікацій Київстар Ганна Захараш: «Київстар надає доступ до гарячої лінії допомоги також і при нульовому балансі рахунку абонентів. Це важлива і потрібна ініціатива, яку ми, безумовно, будемо підтримувати».

Київстар багато років співпрацює з суспільними організаціями, які допомагають людям, що потребують особливого піклування. Одна із складових такої турботи – надання коротких номерів і безкоштовного зв’язку для консультаційних телефонів. Це, наприклад, такі номери як 386 – гаряча лінія організації «Ла Страда-Україна» по запобіганню домашньому насильству, номер 527 міжнародної організації з міграції - для консультацій з питань боротьби з торгівлею людьми. Дзвінки на ці номери – є безкоштовними.
Детальну інформацію щодо роботи гарячої лінії по допомозі дітям можна подивитись на сторінці суспільної організації «Ла Страда-Україна».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі