В Харкові відбувся Всеукраїнський фестиваль верхової їзди та кінного спорту «Horses Spirit»

В Харкові відбувся Всеукраїнський фестиваль верхової їзди та кінного спорту «Horses Spirit»
В Харкові відбувся довгоочікуваний Перший Всеукраїнський фестиваль верхової їзди та кінного спорту "Horses Spirit" - це видовищний івент, що популяризує верхову їзду, кінний спорт, формує позитивний імідж Харкова та України на міжнародній арені. Фестиваль спрямований на відродження одного з олімпійських видів спорту, налагодження державно-приватного партнерства між кінними клубами і міською владою.

Захід було організовано Всеукраїнською Федерацією кінного спорту разом з Федерацією кінного спорту Харківської області при підтримці Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів під патронатом секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова.

Масштабність фестивалю вражала. За два дні захід відвідало більше ніж 6000 гостей, серед них 350 осіб вперше сіли на коня та спробували себе в ролі вершників. Незважаючи на це, завдяки Національній поліції не було жодного порушення порядку. Усі місця на VIP зоні були зайняті поважними гостями та поціновувачами кінного спорту. Завдяки такій потужній підтримці партнерів, меценатів, впливових бізнесменів було досягнуто масштабів.
Партнерами фестивалю "Horses Spirit" стали: Bentley, Porsche, Volvo, Авантаж, Evian, Zonin1821, ЖК ParkVille, ПриватБанк та Visa, Кулінічі, Агромол.

Фестиваль було розпочато 2 жовтня в NIKOLO’S HORSE CLUB.

Відпочинок на природі та велика кількість перфоменсів надихали відвідувачів на близьке знайомство з кінним видом спорту.



Перший день вразив усіх відвідувачів насиченою програмою: виступ Максима Розенфельда, виступ Запорізького кінного театру, вершниці у супроводі вокального квартету «People 57», інтро-номер за участю професійних спортсменів бодібілдерів "Римляни", виступи дітей та аматорів, а також їх нагородження, театралізоване шоу «Легенда про сузір’я Пегас» за участю артистів Театру «057», вогняно-піротехнічне шоу East Fire та вершниці Дергачівської дитячо-юнацької кінно спортивної школи. Показовий виступ інклюзивного спортсмена (джигітування) - Михайло Стрижко вразив та змотивував глядачів фестивалю.

Під час фестивалю відбувся мабуть найочікуваніший момент фестивалю – змагання з конкуру, стрибок на потужність! Було подолано бар'єр висотою 170 см. А ось висоту 185 см, яка відповідає зросту власника NIKOLO’S HORSE CLUB Миколи Безуглого і за яку призначався суперприз, не вдалося підкорити. Отож, будемо чекати наступного фестивалю, щоб вершники знову спробували подолати цю висоту.



Музичною перлиною заходу стало симфо-шоу Prime Orchestra та ексклюзивний виступ професійних вершниць зі світлодіодним кінним шоу від Дергачівської дитячо-юнацької кінно спортивної школи. Вперше в Україні відбулася показовий виступ з виїздки па-де-де майстрів спорту Ірини Шевцової та Наталії Святухи під супровід симфонічного оркестру.

Президент Федерації кінного спорту харківської області, власник Nikolo's horse club Микола Безуглий виступив з ініціативою створення фонду для навчання кінним спортом талановитих дітей та аматорів з малозабезпечених сімей та закликав гостей стати міценатами.

Програма другого дня фестивалю здивувала ще більше своїх відвідувачів. Неймовірна кількість перфоменсів, які зібрали прихильників з різних куточків.

На учасників фестивалю чекали: виступ саксофоніста та Максима Розенфельда, показові виступи спортсменів з виїздки, виступ школи танцю All Stars та групи Take Five, показовий виступ з вольтижування та Дергачівської дитячо-юнацької кінно-спортивної школи, розіграш абонементу на навчання верховій їзді, та інших подарунків.

Протягом двох днів на фестивалі була присутня кінна поліція. На другий день вони вразили видовищним показовим виступом, на якому продемонстрували рівень дресирування коней. А також, торкнулися серця кожного українця, показуючи патріотичний номер з димовими блакитно-жовтими шашками під неймовірну пісню групи ТІК "Я люблю Україну".



Яскраві емоції та незабутні враження від фестивалю зібрали велику кількість однодумців. Харків'яни та гості міста отримали на фестивалі багато нових вражень та багато дізналися про кінний спорт. Завдяки великій кількості шанувальників, фестиваль "HORSES Spirit" стане щорічним і буде надихати нас новими перфомансами.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі