В Україні створили унікальний маркетплейс сучасного мистецтва CODEKY.ART

В Україні створили унікальний маркетплейс сучасного мистецтва CODEKY.ART

З лютого 2020 року в Україні стартувала міжнародна платформа сучасного мистецтва CODEKY.ART. Це маркетплейс, який не має аналогів в світі, де представники творчих професій (художники, скульптори, фотографи і т.д.) можуть створювати свої персональні бізнес-кабінети і самостійно представляти себе і свої роботи в інтернет-просторі.

«Мета проекту - підтримка, розвиток та популяризація сучасного мистецтва в Україні. Для цього ми створили унікальне середовище, де розміщувати і продавати свої роботи можуть не тільки професіонали і початківці художники, а й кожен бажаючий, пройшовши просту модерацію. Для підтримки і натхнення студентів творчих професій у нас передбачені спеціальні умови.

Ми сподіваємося, що завдяки CODEKY.ART українці зможуть спілкуватися з професіоналами зі світовим ім'ям - це допоможе створити синергію культур різних країн і представити світові нові імена українських майстрів, нову ментальну культуру нашого суспільства. Запрошуємо до співпраці і раді всім, хто поділяє наші цінності», - говорить про платформу автор проекту Юлія Ковальова.

Сувенiрна продукцiя з Вашим логотипом: https://es.com.ua/

Концепція CODEKY.ART нова для світового ринку мистецтва - створена можливість для майстрів самостійно представляти своє ім'я та творчі роботи, а також займатися особистим бізнесом онлайн (бізнес-кабінет передбачає відкриття персонального рахунку (мерчанта) в платіжній системі Fondy.ua).

Платформа дасть можливість талановитим арт-майстрам різних напрямків зареєструвати свій бізнес-кабінет, в якому вони зможуть:

• Представляти, просувати і продавати свої роботи без посередників безпосередньо покупцеві
• Розміщувати на дошці оголошень інформацію про свої виставки, майстер-класи та інші арт-послуги
• Вести особистий блог, де ділитися зі своєю аудиторією і однодумцями сприйняттям світу, мистецтва і надихаючими подіями
• Для студентів творчих напрямків на платформі передбачені спеціальні умови розміщення робіт після надання студентського квитка

Команда CodeKY сподівається, що платформа надихне на створення своїх творчих робіт не тільки досвідчених майстрів, а й людей поза сферою мистецтва, таким чином створюючи благодатне середовище для розвитку сучасного мистецтва в Україні та світі.

Приєднуйтесь, адже мистецтво - важливо!
__________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі