В Україні вперше пройшов національний етап наймасштабнішого корпоративного гольф-турніру світу The World Corporate Golf Challenge!

В Україні вперше пройшов національний етап наймасштабнішого корпоративного гольф-турніру світу The World Corporate Golf Challenge!
Турнір пройшов 24-25 липня в Superior Golf & Spa Resort у Харкові та об'єднав на одному полі українську бізнес-еліту. Понад 70 учасників із різних компаній та 34 команди — настільки масштабна подія не лишила байдужими любителів гольфу. Першим ліцензіатом турніру в Україні стала компанія INTERTOP Ukraine - лідер українського модного ритейлу, співорганізатор - CEO CLUB.

До заходу долучилися українські зірки спорту та бізнес-еліти, діячі культури, аматори та професійні гравці. Кожна команда була представлена двома гольфістами. Серед компаній - ANEX Tour, Dentsu Ukraine, Ковальська, МТІ, Три ведмеді, DataForest, Logistic Plus та інші національні та міжнародні бізнеси, що мають представництва в Україні.

«Культура корпоративного гольфу нарешті дісталася України, що стала 34 країною-учасницею міжнародної серії The World Corporate Golf Challenge. Це подія, яка виходить за межі поля для гольфу і сприяє спілкуванню однодумців із різних сфер бізнес-середовища, формує культуру корпоративного гольфу в Україні як явища, – коментує партнерство з WCGC президент Групи компаній MTI Володимир Цой. - Ми раді можливості запропонувати величезні переваги WCGC в нашій країні та щиро вдячні усім учасникам та партнерам, що розділили з нами насолоду від гри».

Із початку перемовин із головним офісом WCGC у Великобританії до проведення національного відбору в Україні 24-25 липня пройшло всього 4 місяці. За цей час до підтримки турніру підключилися такі компанії як OTP Bank спільно з Mastercard, Linden Luxury Residences, морозиво MONACO від Три Ведмеді, Borjomi, Carlsberg та Jack Daniel's.
«Головна мета заходу - зміцнення і просування позитивного іміджу України в світі, популяризація та розвиток гольфу, створення майданчика для неформального спілкування між представниками різних бізнесів, сприяння дружбі і спортивному партнерству між державами. Ми пишаємося, що саме INTERTOP Ukraine став першим ліцензіатом найбільшого корпоративного турніру WCGC в Україні та закріпив за собою право проведення в наступні 4 роки», - прокоментував Сергій Бадрітдінов, СЕО INTERTOP Ukraine.

Право представляти Україну на міжнародному фіналі WCGC в Португалії (1-5 листопада) виборола команда МТІ у складі Мірі Цой та Бориса Дона з рахунком у 72 очка.

Після церемонії нагородження учасники та гості гольф-турніру мали змогу насолодитися приємним спілкуванням із друзями та колегами на гала-вечері.

WCGC – це найбільший корпоративний турнір з гольфу в світі. Він виник у Великобританії у 1993 році за підтримки газети The Times. Метою було надати компаніям платформу, яка допоможе зміцнити відносини, як на внутрішньому рівні (заохочення, комунікації, кооперації), так і зовні (клієнти, постачальники тощо). Наразі захід став міжнародною мережею національних аматорських турнірів з гольфу - з моменту свого створення понад 1 000 000 гравців в гольф з більш ніж 30 країн світу змагаються за можливість представляти свою країну на світових фіналах.

_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі