В Україні з’явився перший мобільний додаток для еко-відповідальних людей

В Україні з’явився перший мобільний додаток для еко-відповідальних людей
В Україні з’явився перший цілорічний мобільний додаток для еко-відповідальних людей – Lets Do It Ukraine.
Завдяки додатку українці зможуть постійно організовувати та долучатися до прибирання вже існуючих забруднених зон, дізнаватися цікаві еко-новини, знаходити та додавати найближчі пункти прийому вторинної сировини у своєму місті. Серед переліку пунктів вторинної сировини, запропонованих розробниками додатку, можна побачити: макулатуру, батарейки, скло, пластик, поліетилен та багато іншого.

Мобільний додаток Lets Do It, Ukraine випущено та презентовано в рамках однойменної наймасштабнішої соціально-екологічної акції «Зробимо Україну чистою разом!», від організації Let’s Do It, Ukraine!, яка пройде в Україні 29 квітня о 10:00.

Додаток вже можна безкоштовно завантажити з App Store, Google Play, офіційного сайту LDU.COM.UA і встановити на свій гаджет.

За словами організаторів акції, додатком можна буде користуватися протягом року, незалежно від сезону прибирань.
«В цьому році ми вирішили, що потрібно розширюватися та об’єднуватися з еко-відповідальними людьми по всій країні. Оскільки, не зважаючи, на велику кількість волонтерів, стало важко координувати всі точки прибирання та пункти прийому вторинної сировини. Ми сподіваємось, що додаток надихне людей не тільки шукати найближчі локації прибирання, а і створювати власні та об’єднуватися з однодумцями. Мобільним додатком можна буде користуватися не тільки в квітні, а і весь рік для того, щоб процес облагородження нашої країни тривав безперервно. 29 квітня ми разом з усіма українцями обов’язково скористуємося додатком. Після наймасштабнішого прибирання нашої країни, ми здамо сміття в найближчі пункти прийому вторинної сировини та зробимо нашу країну чистою!», – розповіла президент Let's Do It, Ukraine! Юлія Мархель.

Нагадаємо, що Let’s Do It, Ukraine! – це громадська організація, яка діє в 24 областях України та є частиною міжнародного руху Let’s Do It, World!. Акція об’єднала вже 113 країн та близько 17 мільйонів учасників для того, щоб піклуватися про екологію та чистоту нашої планети.

Let's Do It, Ukraine щиро дякує за підтримку акції «Зробимо Україну чистою разом!» і всеукраїнського фестивалю «ЧИСТОFEST» генеральному партнерові Корпорації «Біосфера» (ТМ Фрекен БОК); логістичному партнерові компанії «ІнТайм» та Регіональним партнерам: компанії РepsiCo в Україні, мережі торговельних центрів «Епіцентр» та мережі АЗК «ОККО» за підтримку та участь у заході.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі