Відбулася Міжнародна конференція координаторів акції «Зробимо Україну Чистою 2013»

Відбулася Міжнародна конференція координаторів акції «Зробимо Україну Чистою 2013»
Більше 50-ти координаторів населених пунктів з різних куточків України з’їхалися до Києва 30-31 березня, щоб взяти участь у першій Міжнародній конференції координаторів «Let’s do it, Ukraine!» (всеукраїнської акції з прибирання «Зробимо Україну чистою 2013»).

Учасники заходу ближче познайомилися один з одним, обмінялися досвідом щодо організації локальних активностей, в тому числі з колегами з Естонії та Росії. Представники міжнародного руху «Let’s Do It, World!» поділися важливими знаннями щодо проведення акцій, залучення активістів та роботи з партнерами.

«На конференції були висвітлені кращі практики по роботі з державними службами і компаніями, способи залучення волонтерів та роботи зі ЗМІ. Ми впевнені, що отримані знання допоможуть координаторам міст як найкраще організувати Всеукраїнське прибирання «Зробимо Україну чистою 2013» і зібрати рекордну кількість учасників за всю історію незалежної України» - кажуть організатори.

Дана конференція стала можливою за підтримки БФ «Відкриті серця України», мережі ресторанів «Два гусі», Студентської ради НТУУ «КПІ» та ін.

Нагадаємо, що наймасштабніше прибирання України від сміття відбудеться 20 квітня 2013 року. 100 000 волонтерів у 200 містах і селах країни своїми діями покажуть, що можуть перетворювати життєвий простір на краще.

Дана акція відбувається в рамках всесвітнього проекту "World Cleanup 2013", який об'єднує більше 7 000 000 активістів з 96 країн світу.

Долучайтесь до прибирання, натиснувши кнопку «Приєднатися» на сайті громадської ініціативи.

Для того, щоб стати організатором акції у своєму місті, необхідно заповнити форму на головній сторінці сайту letsdoit та прочитати інструкції.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі