За підтримки Київстар стартував Телеком-акселератор 2.0 від Radar Tech (ВДНГ-TECh)

За підтримки Київстар стартував Телеком-акселератор 2.0 від Radar Tech (ВДНГ-TECh)
10 квітня розпочався другий набір на акселераційну програму для стартапів, яку підтримує Київстар. Цього року організатор проекту Radar Tech (до ребрендингу – ВДНГ-TECh) вводить нові формати для генерації ідей та менторства, плануючи на виході розширити кількість успішних кейсів для співпраці стартапів із телеком-оператором.

Програма Телеком-акселератора 2.0 націлена на підтримку та розвиток молодих підприємців, які в майбутньому можуть стати інноваційними партнерами національного оператора Київстар. З усіх поданих на конкурс заявок журі проекту обере 10 учасників, які пройдуть 3-місячний курс інтенсивного навчання в експертів телеком- і стартап-галузі. Найбільш перспективні та цікаві команди отримають можливість стати комерційними партнерами Київстар і представити свій продукт абонентам, кількість яких налічує 26 млн.

«Інновації – це запорука успішного розвитку компанії. Київстар інвестує в роботу зі стартапами час і сили не просто так – ми очікуємо від проекту нових ідей і продуктів, які допоможуть нам підтримувати репутацію лідера на телеком-ринку України. І ще хочу сказати: обов'язково подавайте заявки, навіть якщо не впевнені у своїх силах, адже не помиляється тільки той, хто нічого не робить. Упевнений, цей набір буде ще цікавішим за попередній», – говорить Петро Чернишов, президент Київстар.

У 2017 році Телеком-акселератор 2.0 базуватиметься в сучасному комплексі UNIT Factory. Програма частково змінює формат, а організатори ставлять перед собою ще більш амбітні цілі. У новому наборі проекту:

• чітко визначені 7 пріоритетних напрямів роботи стартапів, що дозволить ефективніше працювати з командами;
• більше відкритих зустрічей із потенційними учасниками по всій Україні на етапі збору заявок;
• новий формат генерації ідей – idea garage – на етапі відбору півфіналістів;
• новий формат менторства – спіддейтінг із менторами – на етапі відбору півфіналістів;
• поліпшена програма навчання;
• більше відкритих та інтерактивних івентів у рамках акселераційної програми.

«Цього року ми виводимо акселератор на новий рівень. Його команда і загальна концепція залишаються незмінними, в той же час разом із UNIT проект буде більш технологічним і інноваційними, а його контент – сильнішим і більш таргетованим. Ми змінили наш HQ і стали Radar Tech, що спричинило і ребрендинг проекту», – розповідає Максим Яковер, співзасновник Radar Tech, керуючий партнер і CEO UNIT Park.

Нагадаємо, в 2016 році Київстар підтримав перший в Україні корпоративний акселератор. Із понад 100 заявок від стартап-компаній були відібрані 11 фіналістів. Учасники пройшли динамічний 11-тижневий навчальний курс, прослухавши більше 240 годин лекцій від 37 експертів галузі. З командами працювали найкращі експерти Київстар, ВДНГ-TECh, української та міжнародної стартап-екосистем. За підсумками навчання журі відібрало три команди: стартапи Gravitec, inCust і Virbox. У рамках корпоративної соціальної відповідальності Київстар також вирішив підтримати проект Nravo Kids.

«Минулого року разом із Київстар ми запустили крутий проект. Підтримувати стартапи, давати можливість молоді відчути свої можливості, навчати їх заради отримання нових інноваційних продуктів – що може бути кращим? Старт через акселератор дає потужний поштовх для розвитку команд, і, можливо, якась із них згодом прогримить на весь світ», – говорить Максим Бахматов, член стратегічної групи Radar Tech, керуючий партнер UNIT Park.

Подати заявку на участь у Телеком-акселераторі 2.0 Radar Tech за підтримки Київстар можна до 18 червня на сайті: radartech.com.ua/telecom.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі