ЗЛАГОДЖЕНІ ДІЇ НБУ, МІНФІНУ ТА ФГВФО СТАБІЛІЗУЮТЬ СИТУАЦІЮ НАВКОЛО ПРИВАТБАНКУ

ЗЛАГОДЖЕНІ ДІЇ НБУ, МІНФІНУ ТА ФГВФО СТАБІЛІЗУЮТЬ СИТУАЦІЮ НАВКОЛО ПРИВАТБАНКУ
Асоціація «Український Кредитно-Банківський Союз» вважає, що оперативна націоналізація ПриватБанку відбулася завдяки злагодженим та рішучим крокам Національного банку, Фонду гарантування вкладів та Уряду. Загроза дестабілізації банківської системи й економіки країни минула. Своєчасне рішення пом’якшить наслідки невирішених банком проблем.

Експерти УКБС очікують, що націоналізація найбільшого банку країни призведе до позитивних економічних наслідків в банківській системі. А також сподіваються, що кошти держави будуть використані найефективнішим чином, оскільки їх не вистачає для фінансування освіти, медицини, посилення обороноздатності країни чи соціальні потреби.

В УКБС схвально оцінюють призначення новим керівником банку Олександра Шлапака, який має вагомий досвід роботи топ-менеджером в державних та комерційних банках, а також в Нацбанку та в економічному блоці Уряду.
В УКБС переконані, що управління банком буде здійснюватись професійними фахівцями, дії яких забезпечать безперебійну роботу банку та виконання ним зобов’язань перед клієнтами, у т.ч. й в частині повного доступу й вільного розпорядження власними коштами. А також сприятимуть суттєвому покращенню якості кредитного портфелю банку, що дозволить повернути відвернені з бюджету кошти.

«Підтримуємо рішучі дії НБУ і Уряду зі збереження системної стабільності та закликаємо керівництво держави прийняти усі необхідні ефективні рішення для захисту інтересів вкладників та клієнтів банку і їх безперешкодного доступу до банківських послуг, - зазначає Генеральний директор Асоціації «Український Кредитно-Банківський Союз» Галина Оліфер».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі