Змінилися правила експорту м’яса до Катару

Змінилися правила експорту м’яса до Катару
Українські виробники продукції тваринництва мають право експортувати до Катару м’ясо та м’ясопродукти з птиці, великої рогатої худоби, яйця, молочні продукти та перероблені харчові продукти. Про це повідомдляє Meat-Inform.

З відповідними ветеринарними сертифікатами можна ознайомитись на сайті Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Утім, через поширення нового коронавірусу Катар увів певні імпортні обмеження.

“Департамент охорони громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я Держави Катар прийняв Циркуляр щодо введення з 25.03.2020 року комплексних заходів, спрямованих на протидію негативному впливу від коронавірусної інфекції CoVid-19. Таким чином, всі харчові товари, які імпортуються на ринок Держави Катар, мають супроводжуватись документом (декларацією) компанії постачальника або транспортного агента (на бланку, завірені підписом та печаткою) із підтвердженням вжиття всіх необхідних заходів для уникнення можливості зараження вантажу коронавірусом CoVid-19”, – повідомили у Держпродспоживслужбі.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі