Абоненти Київстар отримуватимуть кешбек від сплати Таксі 838 мобільними грошима

Абоненти Київстар отримуватимуть кешбек від сплати Таксі 838 мобільними грошима
До 21 жовтня 2020 року абоненти Київстар зможуть отримати 5% кешбеку від вартості поїздки на бонусний рахунок в службі Таксі 838 при оплаті поїздки з мобільного рахунку.

Послуга доступна всім абонентам передплаченого зв'язку Київстар в 22 містах України, де працює служба Таксі 838. Щоб скористатися акцією та отримати кешбек, необхідно:

• При замовленні по телефону 838 вказати диспетчеру, що оплата поїздки здійснюватиметься з мобільного рахунку Київстар за допомогою сервісу СМАРТ-ГРОШІ*;
• Отримати SMS із кодом для підтвердження платежу;
• У відповідь на отримане SMS відправити код підтвердження;
• 5% від вартості поїздки будуть зараховані на бонусний рахунок в службі Таксі 838.

Також оплатити поїздку в Таксі 838 можна за допомогою однойменного мобільного додатка, в якому користувач зможе оплатити проїзд з мобільного рахунку і отримати кешбек, натиснувши кнопку "СМАРТ-ГРОШІ" при оплаті. Накопичені бонусні кошти можна використати для оплати наступних поїздок. Кількість накопичених бонусів можна дізнатися у диспетчера або в додатку «Таксі 838».

Сергій Коптік, директор департаменту мобільних фінансових сервісів Київстар, коментує: «Ми першими на ринку України серед телеком-операторів реалізували проєкт, який дозволяє використовувати мобільний рахунок для оплати поїздок у таксі. Акція з Таксі 838 - це не тільки можливість заощадити, але і показати користувачам, що мобільний рахунок - це зручний, надійний, і головне екологічний спосіб безготівкового платежу. Так спільно з партнерами ми робимо внесок у розвиток cashless культури в Україні».

Ксенія Малюгіна, керівник відділу якості "ТАКСІ 838" доповнює: «Наші пасажири вже встигли оцінити сервіс "СМАРТ ГРОШІ", а тепер користуватися ним стане ще вигідніше. Ми завжди підтримуємо інновації та намагаємося поліпшувати сервіс. Мобільні гроші - це зручний і гігієнічний спосіб оплати за таксі, який може виручити в непередбаченій ситуації».


*СМАРТ-ГРОШІ – мобільний гаманець, який дозволяє «тут» і «зараз» здійснювати платежі і грошові перекази. З його допомогою гроші з мобільного рахунку можна використовувати не тільки для оплати телеком-послуг, але і оплачувати безліч інших товарів і послуг, представлених на платформі. Послуга «СМАРТ-ГРОШІ» надається на базі електронних грошей Національної платіжної системи «ПРОСТIP».

______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі