Абоненти Київстар зможуть користуватися послугами Uklon зі знижкою до 50%

Абоненти Київстар зможуть користуватися послугами Uklon зі знижкою до 50%
До кінця травня всі абоненти оператора, які користуються додатком для самообслуговування «Мій Київстар» або завантажать його, зможуть отримати знижку до 50% на перші дві поїздки з Uklon.

Щоб отримати акційну пропозицію, а саме промо-код зі знижкою, достатньо лише користуватися додатком «Мій Київстар» або завантажити його. Знижкою на послуги зможуть скористатися нові клієнти Uklon, які почнуть користуватися їх сервісом в одному з 9 міст України: Київ, Вінниця, Івано-Франківськ, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Чернігів, Херсон та Житомир.

Нагадаємо, що «Мій Київстар» - це додаток для самостійного керування власним номером, аналізу витрат та обсягу послуг за номером, для підключення/відключення послуг та заміни тарифного плану. У додатку можна поповнювати рахунок без комісії, отримати консультацію у чаті тощо. Київстар і надалі буде пропонувати інші вигідні акції для всіх абонентів, які користуються сервісом для самообслуговування.

Персональні дані користувачів додатку також надійно захищені. Компанія використовує двофакторну аутентифікацію при вході у систему та пропонує користувачам ввести код доступу самостійно або налаштувати вхід за відбитком пальця чи Face ID, якщо це дозволяє пристрій.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі