Бензин Perfekt 95 – один із лідерів якості на ринку пального

Бензин Perfekt 95 – один із лідерів якості на ринку пального

Результати незалежного дослідження Інституту споживчих експертиз підтвердили високу якість бензину Perfekt 95 компанії «Параллель».

Проби перевіряли у сертифікованій лабораторії на відповідність нормативам профільного ДСТУ 7687:2015 (бензин А-95-Євро5). Аналізували основні параметри: октанове число, вміст сірки, об'ємні частини ароматичних вуглеводнів, бензолу, етанолу і метанолу.

Звіт експертів показав, що Perfekt 95 - у лідерах якості за всіма встановленими стандартами.

Октанове число (дослід. метод) (норматив – не менше 95 од.)

Вміст сірки, (норматив не більше 10 мг/кг)

Об'ємна частина ароматичних вуглеводнів (у %, не більше 35)

Об'ємна частина бензолу (у %, не більше 1,0)

Об'ємна частина кисневмісних сполук (у %, не більше, метанол, етанол)

96,7

5

18,3

0,38

Відсут.

 

«Результати дослідження були очікуваними, адже ми співпрацюємо з провідними постачальниками пального Європи і країн СНД. Ключовий критерій роботи при цьому - високоякісне пальне, яке відповідає європейським стандартам і ДСТУ. Крім того, в компанії впроваджена жорстка система контролю якості, завдяки якій виключається можливість попадання неякісного пального на АЗК», - зазначила Світлана Бишова, директор компанії «Параллель».




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі