Бренд бездротових пилососів ROIDMI з екосистеми Xiaomi офіційно вийшов на український ринок

Бренд бездротових пилососів ROIDMI з екосистеми Xiaomi офіційно вийшов на український ринок

У грудні 2019 року на полицях українських магазинів побутової техніки офіційно з'явилася продукція одного з найбільш інноваційних світових виробників акумуляторних пилососів HI-End класу ROIDMI. Покупцям представлено 4 моделі стильних і потужних бездротових пилососів з гарантією на 24 місяці. Ексклюзивним дистриб'ютором бездротових пилососів ROIDMI стала компанія ELKO Ukraine.

Особливості бренду

Керівництво компанії робить ставку на інновації і технологічність. Компанія отримала більше 150 технічних патентів, що використовуються при виробництві її продукції. Дизайнерські розробки ROIDMI відзначені на німецьких конкурсах Red Dot Design Award і iF Design Awards, японському G-Mark і ще на шести великих міжнародних конкурсах в області промислового дизайну.

«ROIDMI - один з найпрофесійніших брендів бездротових пилососів, продукція якого продається більш ніж в 60 країнах. Ми впевнені, що люди в усьому світі віддають перевагу пилососам ROIDMI завдяки нашій хорошій репутації. На базі потужних технологічних можливостей ROIDMI в найближчому майбутньому буде запускати все більше і більше моделей ", - говорить генеральний директор ROIDMI Джон Ван.

Переваги пилососів ROIDMI

Акумуляторні пилососи ROIDMI відрізняються стильним дизайном виконаним в класичних кольорах, регулюванням кута до 270º і оригінальною конструкцією.

За технічними характеристиками ROIDMI пропонує найвигідніший продукт в своєму ціновому діапазоні: потужність всмоктування від 115 до 145 Вт, в залежності від моделі, час роботи на одному заряді від 40 до 60 хв., Час зарядки - 2,5 години, вага найлегшої моделі пилососа в мінімальній комплектації - 1,3 кг, найпотужнішої - 1,5 кг.

Пилососи ROIDMI можна інтегрувати в універсальний мобільний застосунок Mi Home від компанії Xiaomi для управління «розумним будинком» як з Android, так і з iOS.

Рекомендована роздрібна ціна вертикальних пилососів ROIDMI - від 5599 грн до 9999 грн, в залежності від конкретної моделі. Купити пилососи-стики ROIDMI з екосистеми Xiaomi можна в мережі магазинів Comfy.

Про компанію ROIDMI

Компанія ROIDMI створена в 2015 році за участю інвесторів: Xiaomi, Shunwei і Haiquan Fund. З моменту заснування компанія виросла в світовий бренд, представлений більш ніж в 60 країнах, включаючи США, Великобританію, Європу і Японію.

Сайт компанії - www.roidmi.com/en

З питання оптової закупівлі акумуляторних пилососів звертайтеся в компанію ELKO Ukraine, яка є ексклюзивним дистриб'ютором ROIDMI.

_______________________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі