Чому «В2ВMaster-2019» - один з кращих майданчиків для знайомства з управлінськими технологіями і практиками?

Чому «В2ВMaster-2019» - один з кращих майданчиків для знайомства з управлінськими технологіями і практиками?
5 липня 2019 р, м Київ «Битва Кращих тренерів» збере на одному майданчику Кращих тренерів України та СНД за версією щорічного проекту «B2BMaster», які представлять свій досвід в 2-х практичних сесіях:

1. «Управление компанией майбутнього»
2. «ТОП-практики збільшення продажів»

Тетяна Іллєнко, засновник «Битви кращих бізнес-тренерів» - B2B медіа-група TradeMasterGroup (www.TradeMaster.UA): «Це унікальний бізнес-захід на теренах України і зарубіжжя, в якому 15 найуспішніших тренерів з управління компанією, продажами розкриють дієві практичні інструменти для підвищення професіоналізму керівників в менеджменті, продажах, маркетингу ... всіх складових лідерства на B2B ринку.

Формат конференції унікальний тим, що в двох паралельних залах (1-й ЗАЛ - Управління, 2-й ЗАЛ - В2В Продажі) пройдуть майстер-класи ТОП-Тренерів України та Зарубіжжя, між якими відбудеться «Битва Тренерів», оцінювати і вибирати переможців будете ви - учасники конференції, і за підсумками будуть визначені Золотий, Срібний і Бронзовий тренер.

Це можливість отримати за один день концентрат найкорисніших і інноваційних управлінських технологій, і інструментів збільшення продажів компанії.»

Слово модератора Події, Євгена Пестерникова, триразового переможця Битви Кращих тренерів з управління: «Чому «В2ВMaster-2019» - один з кращих майданчиків для знайомства з управлінськими технологіями і практиками?
Як один з тих тренерів, хто неодноразово брав участь і перемагав у "Битві тренерів", впевнено можу сказати, що цей формат конференції стимулює нас, тренерів і консультантів, вибирати найкращі, найсильніші теми, які ми можемо розкрити і показати нашій аудиторії.

Цілком природно, що дух змагання робить свою справу і кожен спікер готується викластися на 100% як по контенту своєї доповіді, так і за яскравістю подачі.

Ви, гості конференції В2ВMaster-2019 тільки виграєте від цієї інтелектуальної битви і отримуєте найсвіжіші, передові знання та спостереження про управління бізнесом і командами. Особисто я в цьому році теж буду з вами, але виступлю в ролі модератора Сесії "В2В- управління". Я спробую допомогти вам зв'язати в єдину структуру, в узгоджену карту ту інформацію, яку ви отримаєте від кращих тренерів.»

Місце проведення: м.Київ, вул. Дорогожицька, 3, 04119, UNIT.City

Аудиторія конференції - до 200 власників і топів: директори з продажу, комерційні, керівники маркетингу і HR- фахівці, які прийшли з метою - струсити, переглянути свої підходи до управління бізнесом, відділом, конкретним бізнес-процесом, отримати для цього відповідні практичні інструменти; підібрати відповідну програму навчання для своїх співробітників, але вже всередині компанії.

Паралельно в 2-х залах пройдуть 2 сесії:
• «Управління компанією майбутнього»
• «ТОП-практик збільшення продажів»

На сесії 1 виступлять 8 тренерів + модератор-фассілітатор Євген Пестерніков, де ми беремося надати аудиторії керівників через 40 хвилинні майстер-класи Кращих тренерів з управління - сучасні інструменти управління з 4-х категоріях:

1. зародження концепції / інструменти управління персоналом;
2. ті, що активно входять в тренд / показують зростання;
3. знаходяться зараз на піку популярності і використовуються широко в бізнесах;
4. умираючі / спадні / ті, що йдуть на спад методи управління, від яких керівникам важливо негайно відмовитися.

- Євген Пестерніков, «Золотий тренер-2015», «Золотий тренер 2016» і «Золотий тренер 2018», організаційний консультант, є запрошеним лектором KMBS, викладачем Київської Бізнес Школи, спікером конференції з інноваційного маркетингу MarketingDrive.

Є володарем титулу «Золотий тренер з управління-2015», «Золотий тренер з управління 2016» і «Золотий тренер з управління 2018» за підсумками 5-й, 6-й і 8-й практичної конференції «B2B Master. Битва найкращих тренерів».
Тема: «Формування цілей в рамках Події. домовленості»

- Ігор Немировський, бізнес-тренер, власник консалтингової компанії «Логолекс».

До нього приходять за революційним зростанням прибутку і вибудовуванням Системи управління бізнесом для здійснення бізнес прориву. Сформував новий напрямок в Україні і на просторах СНД «Результативне управління».
Тема: «Бімодальне система управління бізнесом і людьми. Agilе як основа мислення інноваційного керівника»

- Катерина Вершиніна, співзасновник креативного агентства 4press і сервісу бізнес-розвідки GreenDuck.

Акредитований консультант Європейського банку реконструкції та розвитку. Тренер по дизайн-мисленню (методика Стенфордської школи) і стратегічного маркетингу (методики McKinsey).

- Андрій Саламатов, співзасновник креативного агентства 4press і сервісу бізнес-розвідки GreenDuck.

Акредитований консультант Європейського банку реконструкції та розвитку. Голова маркетингового комітету Європейської бізнес асоціації. Бізнес-розвідник, тренд-аналітик. Спеціаліст з креативних методологій: латеральне мислення, теорія рішення винахідницьких задач.
Тема: «Навички майбутнього: БІЗНЕС-РОЗВІДКА + КРЕАТИВ»

- Володимир Малічевскій, PhD, МВА, СМС, Чотириразовий призер Битви кращих тренерів СНД за версією «В2В Master».

Експерт з розвитку організаційної ефективності, впровадження процесного управління і побудови системного навчання. Власник і головний виконавчий директор «ICPM Consulting». Віце-Президент Корпоративного університету Групи Компаній «Нова Пошта». Президент Всеукраїнської Асоціації консультантів з управління (СMC- Ukraine).
Тема: «Нейрофізіологія в управлінні корпоративною культурою»
Тема управління культурою організації стає ключовою у формуванні конкурентної переваги компанії. Культура стала зараз основою капіталізації і розвитку бізнесу.

Однак культурою не можна управляти без знання і використання природних, інстинктивних і нейрофізіологічних особливостей людей на яких будується поведінка і формується культура організації.

На виступі ми поділимося з вами тим, як використовувати прості інстинкти людей, для формування продуктивної поведінки персоналу і розвиненою корпоративної культури в організації. Ми з вами будемо говорити про:

• нейрофізіології і культуру;
• особливості сприйняття і психологію персоналу;
• дамо прості та ефективні рекомендації по використанню природних інстинктів в управлінні продуктивністю.

- Євгенія Кузьмінська, Бізнес-тренер Академії ДТЕК, асесор, коуч. Керівник департаменту по роботі з внутрішніми клієнтами. 16 років управлінської роботи, 10 років роботи в продажах. 220+ годин проведення коуч-сесій та індивідуальних занять. 127 тренінгів по тематиках Менеджмент, Комунікація, Лідерство. 139 груп ассессмент-центрів, в якості ведучого і спостерігача оцінила понад 1100 менеджерів. 15 років в області навчання і розвитку персоналу і значний досвід в реалізації проектів, як HR-менеджер і як зовнішній провайдер. Сертифікований Product Owner (scrumguides.com), 2018, МВА диплом Національний університет «Києво-Могилянська академія», 2017. Сертифікований фасилітатор ICA Ukraine за технологією «Організаційна трансформація» (сертифікацію проводив Білл Степлз), 2016. HUDSON ГлобалРекозсез, сертифікований фахівець Центру оцінки і Центру розвитку, 2011. Міжнародний Еріксоновській університет Москва. Сертифікований коуч, 2007.
Тема: «Тема уточнюється».

- Тетяна Іллєнко, Засновник Клубу Ефективних коуч Youcocah (міжнародне співтовариство професійних сертифікованих коучів www.Youcoach.com.ua), автор тренінгу «Мегатренди 2030. Нова роль керівника майбутнього», співавтор Щоденника Успіху Youcoach, коуч керівників, управлінець з 14-ти річним досвідом, спікер всеукраїнських конференцій і форумів.
Тема: «Координація роботи команди через надання ОСВК (зворотного зв'язку високої якості)»

- Андрій Левченко, Золотий тренер з продажу 2018 (за підсумками Битви Кращих тренерів В2ВMaster-2018), бізнес-тренер з багаторічним бізнес-досвідом і оригінальними програмами і методиками навчання і розвитку. 25 років досвіду особистих прямих продажів і керівництва продажами В2В, FMCG і ін. Власник компаній «ВЕЛЛЕР.РУ» (Росія) і «Сирин» (Україна), підприємець.
Тема: «Управління без тиску: від результативності - до ефективності, від стеження - до випередження, від постановки цілей - до спільного змісту, від вказівок - до узгодженості»

Тиск і натхнення - два полюси управління: тиск дає результативність, але позбавляє ефективності. Три стилю менеджменту: минає - страх, тиск і вказівки, зараз освоюваний - розуміння, узгодження і натхнення, новий менеджмент - випередження мислення і управління непередбачуваним.

- Андрій Станченко, PhD, Срібний тренер з управління 2018
Керівник-практик, засновник компанії NRG. Бізнес-консультант, фасилітатор стратегічних сесій, тренер топ-команд, викладач MBA.
Єдиний представник України на ATD в США (найбільшої в світі конференції з корпоративного навчання і розвитку) в 2015-2019.
Пройшов стажування в Кремнієвій долині.
Тема: «Управління відповідальністю без формального важеля. Від навички майбутнього до практичного інструменту керівника »

Тема: «Ціннісні рівні розвитку організації. Спіральна динаміка в бізнесі.»(Спікер уточнюється)

Сесія 2 «ТОП-практики збільшення продажів» для керівників продажів і комерційних директорів, внутрішніх бізнес-тренерів націлена на надання найбільш актуальних методів і технік збільшення продажів в компанії.

Кращі тренери і бізнес-консультанти України і СНД поділяться практичним досвідом, ідеями, рішеннями і технологіями для реструктуризації відділу продажів або окремих його бізнес-процесів, метою яких є збільшення прибутковості і зменшення трудовитрат на виконання і перевиконання планових показників. Ви отримаєте унікальні «фішки» і поради тренерів по впровадженню негайних змін і поліпшень у відділі продажів. Крім того, дізнаєтеся про нові тенденції в продажах, про способи перейняти успішний досвід компаній, що найбільш динамічно розвиваються.

- Олександр Соколов, Срібний "B2BMaster-2012: Битва найкращих тренерів з продажу".
Розробив унікальні авторські програми тренінгів: "Активний продаж та відповіді на заперечення", "Продажі в магазині", "Холодні дзвінки", "Тайм-менеджмент для менеджера з продажу", які щодня доводять свою результативність виводячи відділи продажів на більш високі обсяги реалізації товарів і послуг.
Тема: «ПАР - Ефективна система масштабування відділу продажів.»
• Як швидко Підібрати, правильно Адаптувати і вивести на Результат нового продажника за 14 днів.
• Технологія швидкого підбору продавців: ОПСОН
• Покроковий алгоритм введення в посаду нового продавця за 14 днів.
• Чек-лист підготовки нового продавця.
• Як проводити ефективні тренувальні наради для продавців за технологією РАД
• Система ігровий мотивації для Ваших нових продажників: "Хлібні Крихітки"
• Основи скріптологіі. Як створювати працюють скрипти продажів самостійно.
• Як запустити систему обміну досвідом та ефективного наставництва в відділі продажів.
• Топ 10 ключових причин невиконання планів продажів, на основі 12 років досліди і проведення навчання для 500+ відділів продажів. "

- Борис Жалило, к.е.н., МВА, ACM. Срібний тренер з продажу 2018 р
Менеджмент-консультант, спеціалізація: впровадження змін для зростання бізнесу за показниками прибутку і продажів; систематизація зростання; систематизація маркетингу і продажів.
Один з найтитулованіших бізнес-тренерів Росії, тренер-бренд, тренер-консультант міжнародного рівня з досвідом успішної роботи в 14 країнах.
Тема: «Заперечень більше немає» - Більше не продавайте »
• будьте «чатланин» будьте цінними;
• ви самі винні в запереченнях клієнта. прибираємо причини заперечень;
• техніка подолання будь-якого заперечення за допомогою управління фокусом уваги;
• приклади працюють відповідей, які коштують великих грошей.

- Майкл Берн, Бронзовий тренер з продажу 2017 по підсумками Битви Кращих тренерів. Експерт зі зміни поведінки і тренер, працює з людьми, щоб розвинути навички, які допоможуть їм у ключових сферах життя! Протягом останніх двадцяти років він привносив свої унікальні навички і таланти на корпоративний ринок, надаючи програми з розвитку талантів "High Impact" і семінари зі зміни поведінки, тренінги, семінари та бізнес-тренінги для деяких з найбільш успішних компаній в світі.
Тема: «Чому статус КВО- найсильніший суперник у продажах B2B?»
Однією з найбільших перешкод, з якими стикаються продавці при укладанні угоди, є «статус-кво».
Це коли клієнт задоволений тим, що у нього є, це працює, так навіщо йому це міняти? Як ви поступаєте, коли чуєте відмову?
Ціна була правильною, рішення було цінним, ваша пропозиція була ідеальним, але угода не відбулася. Продавці, які не усвідомлюють силу потенційного або існуючого "нічого не робить" клієнта, і які розробляють план, як продавати проти існуючого "статус кво", часто бувають захоплені зненацька і зазнають невдачі перед цим грізним ворогом ... Що ж робити, дізнаєтеся на майстер- класі!

- Валерій Глубоченко, Срібний тренер з продажу 2018.
Автор методики ведення переговорів SalesMaster і системи тренувань торгового персоналу, яку використовують 250+ компаній на ринку в СНД, в 84 сегментах ринку.
Дворазовий володар титулу "Золотий тренер з продажу" в СНД в 2013 і 2015 рр. на конференції "В2ВMaster. Битва кращих тренерів в СНД".
Тема: «Мовна аналітика: революція в управлінні відділом продажів»
• які є вузькі місця в ваших продажах;
• що переможе: деградація стандартів або виявлення кращих практик;
• чому не реально здійснити контроль за проходженням скрипту;
• як клієнти можуть допомогти поліпшити ваші бізнес процеси;
• де взяти хорошого керівника відділу продажів (приклад з кейсом жалило і люкс вікнами);
• як підняти ефективність ваших продажів.

- Тетяна Войцеховська, Збільшує продажу і прибуток бізнесу. Бізнес тренер. Спеціалізується на фінансовому та бізнес-коучингу для компаній і приватних осіб. Коуч, сертифікована за міжнародними стандартами ICF і EC. Має 12-річний практичний досвід управління і продажів у великих компаніях «Foxtrot» і «Comfy». Власник бізнес-школи «Тренер Cash Flow під Ключ». Творець Бізнес клубу «$ Q». Провідна бізнес-ігор і чемпіонатів Cash Flow, Business Poker і авторської гри «Фінансовий інтелект $ Q» в корпоративному форматі. Основні напрямки - фінансова грамотність, продажу, монетизація бізнесу.
Тема: «Фінансовий інтелект продавця - золотий ключ до золотого клієнту»
• Як з продавця зробити продавця-зірку, а з зірки - легенду?
• Чи зацікавлені власники бізнесу і топ-менеджери в розвитку підприємницької жили і фінансового інтелекту у продавця? З точки зору зростання продажів - Так! З точки зору ризиків - немає.
• Втрата роками вирощується співробітника - кошмар будь-якого управлінця. Але куди більший жах - сірий чоловічок, який займає робоче місце з 9 до 18 у відділі продажів. Безініціативний, що володіє застарілими компетенціями, колись хороший, такий продавець нагадує кнопкову нокию - дзвонить, щось робить, але не айфон, що не айфон.
• Продавець з низьким рівнем фінансового інтелекту - сліпий в продажах на обидва ока. А може продавець з низьким рівнем фінансового інтелекту без досвіду керування своїми грошима управляти вашими?
• Фінансовий інтелект $ Q - найнеобхідніший бізнес навик майбутнього. Майбутнього, яке вже настало.
• В програмі:
• Фінансові рівні продажника.
• Стратегії фінансового мислення. Стратегія фінансового зростання продавця. • Джерела доходу.
• Методи управління фінансами і фінансовим результатом.
• Фінансові важелі, що збільшують прибутковість компанії, капітал і грошові потоки продавця.
• Лайфхак: 10 коучингових питань до техніки продажів, які збільшать прибуток вашого покупця і рентабельність вашого бізнесу.

- Євген Тепляков, training and development
Business Training в Erickson College International, NLP Practicioner в Український Центр НЛП, Professional Coaching Certification в Міжнародна академія коучингу «MAXIMUM", NLP Master в Український Центр НЛП, Psychology в Міжрегіональна Академія Управління Персоналом, Акредитований бізнес тренер академії ДТЕК. Досвід роботи: в навчанні дорослих з 2010 року. За 9 років проведено понад 482 тренінгів, навчено 6517 продавця в 5 країнах.
Тема: «Продажі в радість. Як розкрити потенціал продавця!» - Продавці працюють без ініціативні, з-під «палиці» в стані мені треба, я повинен, шеф скель?
• Сильно сумують через невдачі і в результаті сумніваються там вони працюють?
• Чи не виконують план продажів, не вірячи, в те що можна продати дорого і в такій кількості?
• Ведуть себе нав'язливо, намагаючись «дотиснути» клієнта і в результаті клієнт закривається і не відповідає?
• Приходьте на мій майстер-клас і ви дізнаєтеся:
• Що робити, щоб продавець працював з пристрастю в очах, на силі своєї віри і бажання!
• Що робити, щоб робота приносила йому моральне задоволення і радість!
• Що робити, щоб довіру і відносини з клієнтом тільки утеплялися!
• Що робити, щоб продавці пишалися працюючи у вас!

- Марія Жиган, Срібний тренер з продажу за підсумком Щорічної Битви Кращих тренерів 2017
Гештальт-терапевт, коуч з розвитку креативності, тренер-педагог акторської майстерності. Досвід в бізнесі більше 10 років.
Тема: «Психологія ефективних продажів»
ЩО ВИ ОТРИМАЙТЕ при відвідуванні КОНФЕРЕНЦІЇ B2BMASTER?
• Завдяки конференції Ви зможете порівняти діяльність Вашої компанії / відділу продажів з іншими, проаналізувати сильні і слабкі сторони, отримати професійну консультацію, нові ідеї для нових підходів у розвитку бізнесу, і усунути «підводні граблі», що заважають компанії рухатися вперед.
• Відвідавши "B2BMASTER-2019", Ви зможете поліпшити внутрішнє навчання в компанії, підібравши тренера для всієї організації, окремих її підрозділів / відділів і кожного співробітника, виходячи з особистого знайомства з кращими тренерами, і розуміння їх динаміки, професіоналізму і подачі матеріалу, а також демонстрація нових методів навчання і методик для внутрішніх тренерів компанії.
• Концентроване надання знань та інструментів для роботи заощаджує Ваш дорогоцінний час, оскільки ми вже відібрали для Вас тільки передовий досвід.
• Саме на "B2BMASTER-2019" Ви зможете завести корисні знайомства з керівниками різних сфер В2В, отримавши можливість розширити партнерську і клієнтську базу.

Організатор TradeMasterGroup. 10 років довіри ТОП-менеджерів України та зарубіжжя.
Онлайн-реєстрація для бронювання місця.
Контакти організаторів: 067-828-22-59, ok@trademaster.com.ua

___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі