День працівників лісу!

День працівників лісу!
Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат робить свій вагомий внесок у підтримку управління місцевими і світовими лісами.

15 вересня відзначається професійне свято День працівників лісу, людей, які невпинно піклуються про збереження лісу - нашого природного багатства і гарантії екологічної безпеки.

Дбайливе ставлення до лісу та екології в цілому обов'язок не тільки лісових господарств, а й усього суспільства.
ПАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат» також в своїй виробничій діяльності вирішує питання енергозбереження та екологічної безпеки!

ПАТ «ЖЦПК», комбінат з повним циклом виробництва, самостійно виробляє теплову енергію, переробляє вторинну сировину (макулатуру) для виготовлення сировини (папір, картон) для упаковки і потім кінцевий продукт гофрокартонну тару. Промислові стоки, що виробляються під час усіх процесів, очищаються безпосередньо на комбінаті та повертаються в природне середовище. Постійний контроль та управління всіма процесами дозволяють впливати на кінцевий результат: якісна продукція без шкоди для екології!

Зареєстрований 05 листопада 2018 року міжнародний сертифікат відповідності ланцюга постачання за номером FC-COC-804900 підтверджує, что ПАТ «ЖЦПК» забезпечує управлінські і виробничі вимоги до ланцюга постачання у межах підприємства, а також, сертифікація за системою FSC означає, що підприємство робить свій вагомий внесок у підтримку управління як місцевими, так і світовими лісами та відповідального використання лісових деревних ресурсів.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі