DJI Mini 2 - потужніший, легший і з 4К

DJI Mini 2 - потужніший, легший і з 4К
Компанія DJI, світовий лідер в області безпілотних літальних апаратів і технологій аерофотозйомки, представляє надлегкий складаний квадрокоптер DJI Mini 2, який прийшов на заміну DJI Mavic Mini. Як і попередник, новий квадрокоптер призначений для повсякденної експлуатації в якості літаючої камери. А екстремальна легкість і складана конструкція дозволяє взяти його з собою в будь-яку поїздку або подорож. Конструкція моделі забезпечує максимальну безпеку і ідеально підходить всім, хто хоче отримати задоволення від зйомок в польоті.

Високоякісна камера Mini 2 дозволяє знімати чудові кадри в 4К, а набір креативних функцій програми DJI Fly наділяє зроблені з її допомогою фотографії та відео професійною якістю. Користувачам надається широкий набір аксесуарів Mini 2, в тому числі творчий комплект для персоналізації дизайну дрона і захист пропелерів 360 ° для додаткової безпеки.

Портативний і безпечний

DJI Mini 2, з вагою всього 242 грам, встановлює новий рекорд легкості серед дронів створених DJI. При цьому габарити квадрокоптера і його дизайн практично повторюють минулу модель, відрізняючись лише в невеликих деталях: кольорі кінчиків пропелерів, розміщенні індикаторів і написів. Тож Mini 2, як і попередник, потрапляє в категорію дронів, яку авіаційні регулятори в усьому світі вважають найбезпечнішою для польотів. Проте користувачам все одно треба ознайомитися з законами і правилами регулюючими використання безпілотників в їх країні.

Незважаючи на малі габарити і легкість цієї моделі, в DJI Mini 2 знайшлося місце для традиційних систем безпеки, знайомим про іншим продуктам компанії. Серед них вбудована система гео-обмежень, що допомагає пілотам уникати зон обмеженого доступу; дистанційна ідентифікація AeroScope, вбудовані обмеження по висоті, а також автоматичне повернення до точки запуску, коли дрон втрачає зв'язок з контролером або досягає критичного рівня заряду батареї.

Фантастичне враження польоту


DJI Mini 2 отримав поліпшені, більш потужні, мотори. З їх допомогою він може утримувати стабільність навіть за швидкості вітру 8,5-10,5 метра в секунду. А максимальна висота польоту тепер складає 4000 метрів над рівнем моря. Разом з моторами оновили і батареї квадрокоптера, знизивши їх вагу і збільшивши енергоємність. Тож тривалість автономного польоту навіть зросла, і тепер становить 31 хвилину.

При цьому дрон став ще простіше в управлінні. Все завдячуючи переходу до технології OcuSync 2.0, використаної для зв'язку між пультом і Mini 2. Працюючи на частоті 2,4 ГГц, вона здатна забезпечити хороший захист від перешкод і передачу відеосигналу 1080p на відстань до десяти кілометрів. Приймачі GPS і візуальні датчики знизу корпусу виявляють землю під Mini 2, забезпечуючи точне зависання, стабільний політ і коректну посадку як у приміщенні, так і на вулиці.

Вражаючий 4К контент

Зберігши розміри (1/2,3 ") і роздільну здатність (12 МП) сенсора, в DJI Mini 2 значно поліпшили апаратну начинку камери. Що дозволило забезпечити підтримку зйомки відео 4К зі швидкістю 30 кадрів в секунду, на додаток до доступних раніше режимів зйомки 2,7К та FullHD. А плавність відзнятого матеріалу і чіткість 12 МП фотографій забезпечує трьохосьовий моторизований стабілізатор.

Крім цього в Mini 2 є безліч додаткових режимів зйомки: ширококутні і сферичні панорами, чотирьох кратний цифровий зум і кілька автоматичних режимів польоту з кінематографічними ефектами (дроні, коло, спіраль, ракета, бумеранг). Все разом це дає можливість істотно урізноманітнити вихідний матеріал і оживити відеоролики.

Зручність швидкої обробки контенту

Зазвичай, щоб приступити до роботи над відзнятим матеріалом, потрібно витратити ще купу часу на маніпуляції з картами пам'яті і редакторами. Але не з DJI Mini 2 і додатком DJI Fly. Все завдяки технології QuickTransfer - якщо ваш смартфон опинився поруч з дроном, то програма автоматично синхронізує вибрані вами фото і відео-ролики. Тож вони майже відразу потрапляють в редактор контенту.

Ще одне нововведення, яке оцінять як досвідчені відеографи так і початківці - можливість скачати фрагмент відеоролика. Тепер не потрібно чекати перекидання гігабайтних файлів і страждати від нестачі пам'яті на смартфоні або планшеті. Просто відмічаєте потрібний відрізок відео і працюєте тільки з ним. Додаток DJI Fly пропонує досить широкий асортимент інструментів для швидкого доопрацювання і поліпшення відзнятого матеріалу. Тож досить пари кліків - і ролик для соцмереж (або відправки вашим клієнтам/друзям) вже готовий.

Більше можливостей з новими аксесуарами

Звичайно ж вихід Mini 2 не може обійтися без оновлення набору аксесуарів, що розширюють можливості дрона і роблять роботу з ним простіше і зручніше:

• Захист для пропелерів 360°. Захистить пропелери Mini 2 для повної безпеки польоту. Підходить для польотів в приміщенні і локаціях з перешкодами.
• Багатофункціональний зарядний концентратор. Аксесуар вміщує три акумулятора і послідовно заряджає їх. Може використовуватися в якості джерела живлення для зарядки пульта дистанційного керування, смартфона та інших пристроїв.
• Сумка для DJI Mini+. В сумку можна покласти Mavic Mini, Mini 2 і додаткові аксесуари. Доступні різні кольори.
• Чохол акумулятор. Це стильний чохол для Mini 2, який також виконує роль зарядного пристрою для квадрокоптера.
• Набір для дизайну корпусу. У набір для дизайну входять стікери і ручки, які дозволять створити свій унікальний стиль Mini 2.
• Адаптер з кнопками. Дозволяє змінити дизайн Mini 2 за допомогою кумедних аксесуарів.

Хоч новий DJI Mini 2 і DJI Mavic Mini зовні дуже схожі, ці дрони істотно відрізняються. Тому сумісність компонентів та аксесуарів у них невисока. Якщо набір для дизайну корпусу, адаптер з кнопками і тримачі пропелерів у моделей взаємозамінні, то з іншими аксесуарами ситуація складніша. Так, Mini 2 може працювати з батареєю від Mavic Mini (при цьому вага дрона піднімається вище 250 грам і зменшується автономність), але не навпаки. Також і зарядний концентратор Mini 2 може працювати з батареями для дрона минулого покоління, але не навпаки. А пульти керування цих коптерів взагалі не взаємозамінні.

Поява новинки в мережі офіційного дистриб'ютора - Fly Technology (flytechnology.ua) слід очікувати ближче до середини листопада. Рекомендована роздрібна ціна DJI Mini 2 прогнозується на рівні 17 тисяч 120 гривень. DJI Mini 2 Fly More Combo з додатковими батареями і аксесуарами – 22 тисячи 370 гривень.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі