DJI представляє нові стедіками Ronin S2 та Ronin SC2

DJI представляє нові стедіками Ronin S2 та Ronin SC2
Компанія DJI представила нові портативні ручні стабілізатори Ronin S2 та Ronin SC2.

Пристрої розроблені для бездоганної стабілізації камери та орієнтовані на професійну зйомку.

Ключова перевага нових моделей - надлегкі несучі елементи, підтримка ActiveTrack 3.0, повнокольоровий сенсорний РК-дисплей, численні варіанти кріплення, покращене балансування, швидкозарядні батареї, покращені управління камерою та стабілізація з покращеними автоматичними алгоритмами DJI Titan.

Ronin S2 (RS 2)

Створений для досягнення високого співвідношення корисного навантаження до власної ваги - DJI RS 2 використовує важелі осі з вуглецевого волокна і важить всього 1,72 кг, підтримуючи, при цьому, камери вагою до 4,5 кг. Це покращене співвідношення дозволяє довше знімати з меншою втомою і використовувати важчі камери та/або об'єктиви. Потужність двигуна була підвищена приблизно на 20% у порівнянні з попередньою моделлю DJI Ronin-S.

Зручність та простота використання – ось ключові властивості, які розробники втілили у новому RS 2. Завдяки вбудованому 1,4 дюймовому кольоровому сенсорному екрану, у RS 2 є можливість швидко змінювати стиль зйомки, перемикаючись між вбудованими режимами роботи, такими як Timelapse чи Hyperlapse. Раніше їх активація була можлива лише через мобільний додаток DJI. Сенсорний екран також можна використовувати для попереднього перегляду відео в реальному часі, а також використовувати при заданні цілей для функції ActiveTrack.

Можливості стабілізатора суттєво збагатилися і тепер включають: систему фокусування 3D, яка використовує датчики TOF для вимірювання відстані між об’єктивом та об’єктом, що дозволило підвищити чіткість навіть в умовах поганого освітлення; режим SuperSmooth, який компенсує мікрорухи, використовуючи збільшений крутний момент, і забезпечує покращення плавності рухів камери навіть з об'єктивами до 100 мм. Користувачі оцінять також і можливість RS 2 швидко перейти в портретний режим натисканням лише однієї кнопки.

Завдяки двум портам RSA із рейковими кріпленнями NАТО (по одному з кожного боку стабілізатору) RS 2 дуже швидко і легко можна доповнити різними аксесуарами. Завдяки поєднанню електричних контактів з міцним кріпленням, додавання фокусних дисків, контролерів чи кріплень не призводить до захаращення стабілізатора зайвими дротами. Також їх можна використовувати для приєднання Ronin S2 до інших систем: кран-стріли, автомобільного кріплення, чи іншого знімального обладнання.

RS 2 підтримує оснащення камерою вагою до 4,5 кг, що є покращенням в порівнянні з обмеженням у 3,6 кг яке було у Ronin-S.

Що залишилося незмінним із попередньою моделлю - це до 12 годин роботи, але від меншої батареї і з підтримкою швидкої зарядки PD та QC 2.0.

Ronin SC2 (RSC2) за характеристиками схожий на RS 2, але він менший, легший, портативніший завдяки складаному дизайну. Є прекрасним вибором для блогерів та операторів, коли потрібно бути мобільним.

RSC 2 важить всього лише 1,2 кг разом з акумулятором, підтримуючи при цьому роботу з камерами вагою до 3 кг. Його можливості схожі з RS 2, такі як додатковий ActiveTrack 3.0, швидке перемикання одним дотиком між портретною та горизонтальною зйомкою, фокусування камери та контроль затвора, а також алгоритм стабілізації Titan із SuperSmooth. Його двигуни на 50% потужніші, ніж у попередньої моделі Ronin-SC та забезпечують плавніші та рівномірніші рухи.

Яскравий вбудований 1-дюймовий повнокольоровий екран дозволяє здійснювати швидкі налаштування. А акумулятор стабілізатора забезпечує вражаючий результат до 14 годин роботи. І він, як і RS 2, підтримує швидку зарядку PD та QC 2.0 USB Type-C. Стабілізатор оснащено рейковими кріпленнями NАТО, що дозволяє легко приєднувати різноманітні аксесуари.

Кожен стедікам має стандартну комплектацію та розширену – Pro Combo, у якій є можливість використовувати більше режимів та аксесуарів.

У залежності від моделі стабілізатора його ціна стартуватиме від 15 720 до 31 470 гривень. В Україні нові моделі RS2 з’являться вже цього місяця, а RSC2 - наступного. Придбати їх можна буде у офіційного дистриб’ютора DJI – компанії Fly Technology та дилерській мережі.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі