Doctor Online від Київстар: безкоштовні консультації для абонентів усіх операторів України

Doctor Online від Київстар: безкоштовні консультації для абонентів усіх операторів України
Абоненти усіх мобільних операторів України можуть отримати безкоштовно необмежену кількість медичних консультацій у застосунку Doctor Online до 10 січня 2021 року. Акція активується автоматично як у нових, так і у діючих користувачів послуги.

Doctor Online – це застосунок у сфері телемедицини, розроблений однойменною компанією за підтримки Київстар. У сервісі працює понад 60 лікарів дев’ятнадцяти спеціалізацій, серед яких сімейні лікарі, терапевти, педіатри, урологи, кардіологи, дерматологи, ендокринологи, гінекологи, невропатологи та інші, які надають консультації через чат, відео або дзвінок. Також через додаток можна отримати направлення на аналізи з їх подальшою розшифровкою та замовити ліки.

«Статистика захворювань на COVID-19 тримається на високому рівні, відтак можливість бути на зв’язку з лікарем додає спокою будням і святам. Тому Київстар разом з партнером «Доктор онлайн» пропонують абонентам усіх мобільних операторів підтримку кваліфікованих медиків безкоштовно в період Різдвяних свят», – коментує Павло Даніман, маркетинг-директор Київстар.

Від початку року застосунок встановили понад 400 000 користувачів. За час карантину частіше за все звертаються до сімейних лікарів, терапевтів та педіатрів зі скаргами на симптоми ГРВІ та з питань догляду за дитиною. Також зросла кількість консультацій щодо прийому медичних препаратів та розшифровки результатів аналізів. Понад 90% користувачів отримують консультації у чаті, середня тривалість консультації складає 23 хвилини.
Застосунком можна користуватися і за кордоном. Найбільш активними є користувачі застосунку з України, Казахстану, Великої Британії та Польщі.

Варто зазначити, що всі персональні дані користувачів надійно захищені. Компанія «Доктор Онлайн» дотримується кращих світових практик шифрування, зберігання та захисту інформації. Використовується захищена платформа для чат-аудіо-відеозв’язку, що забезпечує зберігання та нерозголошення персональних даних користувачів згідно «Угоди користувача» та відповідно до законодавства про захист персональних даних.

______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі