ЕКО-пакувальні рішення для плодоовочевої галузі!

ЕКО-пакувальні рішення для плодоовочевої галузі!
На VIII Міжнародній спеціалізованій виставці Fresh Business Expo, Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат представив нові види гофротари для плодоовочевої продукції.

Публічне акціонерне товариство «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат» (ПАТ «ЖЦПК») взяв активну участь у міжнародній спеціалізованій виставці Fresh Business Expo (3-5 грудня 2019 р.), видатної події В2В формату всієї галузі плодоовочівництва (овочівництво, фруктівництво, ягідництво).

Орієнтуючись на повний цикл виробництва овочів, фруктів і ягід, враховуючи упакування продукції, Жидачівський комбінат представив на виставці комплексні пакувальні рішення з гофрокартону під девізом «Збережемо довкілля разом!»

Відвідувачі виставки приділили особливу увагу новим розробкам тари з гофрованого картону для ягід та кісточкових фруктів: лоток і пінетки. Представники виробників ягід і фруктів відзначили зручність форми пінетки і лотка, їх конструктивні особливості та точність висікання. Можливості підбору профілю гофра гофрокартону та виготовлення лотка і пінеток за розмірами, необхідними замовнику, значно розширять рамки співпраці. Брендування пінеток та лотків дозволить виробникам вигідно відрізнятися на ринку, підвищити впізнаваність своєї продукції і створити ефективний комунікативний зв'язок продукції з кінцевим споживачем.

Стандартна продукція: чотирьохклапанний ящик з 3 шарового гофрокартону для різних видів продукції, ящик Бушель для яблук з 5 шарового гофрокартону, виробництва ПАТ «ЖЦПК» були високо оцінені за якість і міцність гофрокартону.

Проведені переговори дозволили більш детально вивчити потребу виробників плодоовочевої галузі у еко - тарі та створили прямі ділові зв'язки, які стануть міцною платформою для подальшого взаємовигідного співробітництва.

Примітка: Fresh Business Expo - міжнародна спеціалізована виставка, присвячена технологіям вирощування, обробки, зберігання, переробки та маркетингу плодоовочевої продукції. Організатори виставки: ТОВ «Компанія« Місто Мрії »(Україна), Nova Exhibitions BV (Нідерланди) і« AПК-Інформ: овочі і фрукти »(Україна).
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі