Експорт українських товарів у жовтні зріс на 1,3%

Експорт українських товарів у жовтні зріс на 1,3%
Другий місяць поспіль спостерігається відновлення експорту. Попри світову економічну кризу, експорт українських товарів у жовтні зріс на 1,3% та склав 4,6 млрд доларів. Про повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль в Facebook.

Найбільше зростання експорту цього року спостерігається в КНР — на 88%, або на 2,6 млрд доларів. Раніше в ЗМІ повідомлялося, що в січні - вересні 2020 року Україна експортувала 98,05 млн т цукру на суму $ 36,9 млн.

"Підтримка експорту та створення ефективних торговельних представництв за кордоном — це два важливі кроки у повноцінному використанні торговельного потенціалу України", – заявив прем'єр-міністр.

Нагадаємо, що 15 азіатсько-тихоокеанських країн підписали угоду про всебічне регіональне економічне партнерство (ВРЕП). Документ підписали після восьми років переговорів 15 листопада в ході онлайн-саміту Асоціації держав Південно-Східної Азії, в в'єтнамської столиці Ханої.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі