Експортний форум з байєрами свіжих яблук

Експортний форум з байєрами свіжих яблук
Українська плодоовочева асоціація (УПОА) та проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти» анонсують старт реєстрації учасників Експортного форуму, який відбудеться 14 серпня у м. Дніпро в рамках дев’ятої міжнародної конференції «Яблучний бізнес України-2019».

За даними проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти», експортні результати сезону-2018/19 для українських виробників яблук виявилися більш ніж вдалими: експорт подвоївся у порівнянні з результатами попереднього сезону, а за останні три сезони виріс практично в п’ять разів!

Що більш важливо, найбільш активний розвиток експорту демонструють не Білорусь або інші країни СНД, а ті ринки, вихід на які вимагає наявності яблук преміум-якості та доробки. До таких відносяться не лише країни з вже розвинутим ринком (Скандинавія, Великобританія, інші країни ЄС), але і ті, де конкуренція поки є не такою високою, а для нових постачальників є більше можливостей (Близький Схід, Південна та Південно-Східна Азія, Африка).

Саме на другу групу і орієнтується експортний форум, адже імпортери з цих країн відкривають доступ до ринків з щорічними об’ємами імпорту від 600 тис. тонн до 1 млн тонн кожний, тоді як весь рекордний за останній сезон експорт яблук з України склав близько 62 тис. тонн.

Станом на сьогодні свою участь у експортному форумі зі сторони закордонних байєрів підтвердили наступні компанії:

•JWM Joy Wing Mau Asia (Hong Kong) Ltd. – Гонконг;
•South America Fruits – Гонконг;
•Alquimia Fruits – Іспанія;
•Abuseedo Trading Establishment/Top Fresh S.r.l. – ОАЕ;
•Abdullla al Khattal – ОАЕ;
•NRTC – ОАЕ;
•MARHABA – ОАЕ;
•Gourmet Fruits and Vegetables – Катар;
•Fresh Fruits Company – Кувейт;
•GUINEEGALAISE SUARL – Сенегал.

Ключовим продуктом, за яким байєри приїжджають до України та приймають участь у конференції, є свіже яблуко експортної якості, а наявність інших фруктів і овочів в асортименті постачальника буде додатковим бонусом до переговорів.

Участь у експортному форумі можлива виключно для учасників конференції «Яблучний бізнес України-2019».

Нагадуємо, що конференція, за традицією, відбудеться у дводенному форматі: конференційні сесії 14 серпня у м. Дніпро (LUCIA Banquet Hall, вул. Камчатська 63), а вже 15 серпня учасники події завітають до ТОВ «Сади Дніпра» (ТМ UApple), одного з провідних виробників та експортерів яблук в Україні.

Заявки на участь будуть прийматися до 12 серпня включно.

З питань щодо участі, будь ласка, звертайтеся:

Євген Кузін,
+380 96 5836323
eugenekuzin@gmail.com


Олександра Манько,
+380 96 4337857
fruit.marketing@fruit-inform.com
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі