Fresh Business Expo 2019, провідна виставка плодоовочевого бізнесу країни, запрошує експонентів та відвідувачів

Fresh Business Expo 2019, провідна виставка плодоовочевого бізнесу країни, запрошує експонентів та відвідувачів
Вже за три місяці розпочне свою роботу провідна виставка плодоовочевого бізнесу України – Fresh Business Expo 2019, нагадують організатори події – Nova Exhibitions BV, компанія «Місто Мрії» та проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти».


Восьма щорічна виставка, присвячена технологіям вирощування, обробки, зберігання, переробки та маркетингу плодоовочевої продукції, за традицією, відбудеться у найбільш комфортабельному експоцентрі України, Міжнародному Виставковому Центрі (Броварський пр-т 15, м. Київ) та у час, найбільш зручний для більшості операторів плодоовочевого ринку країни – з 3 по 5 грудня 2019 р.

Наразі свою участь у якості експонентів вже підтвердили більше 60 компаній з України, Чехії, Швеції, США, Польщі, Німеччини, Нідерландів, Кенії, Італії, Австрії та Бельгії, які є лідерами у різних галузях плодоовочевого бізнесу:
•технології вирощування (насіння, посадковий матеріал, засоби захисту рослин, мінеральні добрива, техніка для садівництва та овочівництва, обладнання для поливу та крапельного зрошення, тепличні технології, послуги с сертифікації тощо);
•технології післязбиральної доробки та переробки (обладнання для охолодження, заморожування, консервування, сортування та пакування продукції, виробництва соків і пюре, інших видів переробки тощо);
•технології для зберігання овочів, фруктів, ягід та картоплі (обладнання для довгострокового зберігання, збереження якості продукції під час транспортування, контролю холодної логістики, послуги з будівництва сховищ тощо);
•постачання готової продукції (виробництво, експорт та імпорт, гуртова торгівля свіжими овочами, фруктами, ягодами, картоплею).

Виставку відвідають близько 5 тис. професіоналів плодоовочевого ринку з України та інших країн світу, а у рамках її ділової програми проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти», за традицією, буде організовувати вже шістнадцяту міжнародну конференцію «Овочі та фрукти України-2019. Експортний прорив!» та дев’ятий міжнародний торговий форум за участю понад 30 байєрів свіжих овочів і фруктів з України, ЄС, Близького Сходу та Південно-Східної Азії.

Актуальний план виставки Fresh Business Expo 2019 розміщений на сайті події, а заявку на участь у якості експонента можна подати, звернувшись до організаторів виставки. Реєстрація відвідувачів вже відкрита, і Ви можете заздалегідь отримати вхідний квиток на виставку Fresh Business Expo 2019 за посиланням.

За більш детальною інформацією щодо участі у якості експонента, а також для окремої реєстрації у конференції та торговому форумі звертайтесь, будь ласка, до проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

Олександр Хорев,
+380 67 6343980
fruit.chief@fruit-inform.com

Євген Кузін,
+380 96 5836323
fruit.intl@fruit-inform.com
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі