Гофротара теж потребує пакування!

Гофротара теж потребує пакування!
Планова модернізація обладнання Ізмаїльського комбінату пройшла успішно!

Ізмаїльський целюлозно-картонний комбінат, перемагаючи у всеукраїнських та світових конкурсах по упаковці, прагне до досконалості в усьому.

Комінат виробляє різновид гофротари (4 клапанний ящик, кондитерські лотки, гофроящик для овочів і фруктів, широкий асортимент гофроящиків для вина і пива та інших алкогольних напоїв, шоу-бокси, вітрини та дисплеї), але також, ми піклуємося не тільки про якість і дотримання термінів виробництва, а також про упаковку готової продукції та її доставку в належному вигляді на склад замовників.

У рамках планової модернізації обладнання Ізмаїльського комбінату, введена в експлуатацію нова автоматична обв'язувальна машина продуктивністю обв'язки пластиковою стрічкою 19 пачок в хвилину.

Швидке формування пачок гофропродукції створює додаткові зручності не тільки для формування палети для відвантаження, а також працівникам складів при подачі пачок гофротари в складеному вигляді для подальшого застосування - фасування готової продукції.

Створюючи папір, здійснюємо мрії - слоган Ізмаїльського комбінату, підтверджений реальними справами!
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі