Google Meet - незамінний сервіс для роботи і особистого використання

Google Meet - незамінний сервіс для роботи і особистого використання
Компанія Wise IT як Google Cloud Premier Partner пропонує звернути свою увагу на такий незамінний сервіс для відеодзвінків як Google Meet.

Сьогодні дистанційна робота вже не просто тренд, а життєва необхідність. І щоб постійно бути на зв'язку з колегами і партнерами, потрібно мати під рукою по-справжньому надійний, зручний і простий у використанні інструмент для безперебійної роботи. Google Meet - один з абсолютних лідерів серед сервісів відео-конференц-зв'язку, який входить в топ-5 найпопулярніших бізнес-додатків у світі.

Крім бізнесу, додатками відеозв'язку зараз активно користуються в юстиції, освіті, медицині та інших сферах. Наприклад, такі сервіси необхідні для телемедицини - надання медичної допомоги пацієнту дистанційно через відео- та аудіо зв'язок.

Це по-справжньому зручний і ефективний інструмент для робочих відео-зустрічей, шкільних уроків, університетських лекцій, тренувань з друзями і просто для затишних посиденьок за чашкою чаю.

Користуватися Google Meet дуже зручно:

• Для підключення до відеодзвінків достатньо пройти за посиланням (навіть, якщо в учасника немає Google-аккаунта), яке автоматично генерується в календарі Google і відправляється всім учасникам разом із запрошенням.
• Прив'язка до Google-календарю. Ви побачили важливу подія і одразу ж можете створити конференцію з цього приводу, запросивши людей зі списку контактів. Дзвонити тепер можна в один клік. Приєднуватися можна як через браузер, так і через додаток для Android або iOS.
• Спільне використання екрану для надання документів, електронних таблиць або презентацій.
• Зашифровані дзвінки між всіма користувачами.
• Оскільки Meet запускається в Chrome і інших браузерах, не вимагаючи застосування плагіну, в ньому менше неточностей, ніж в сервісах відеоконференцій, що вимагають настільного додатку.
• На екрані можуть відображатися 16 учасників в режимі «Мозаїка».
• Є функція шумопоглинання, яка зменшує кількість відволікаючих звуків і допомагає забезпечити максимально продуктивні зустрічі.
• Можна замінити свій фон зображеннями, які вже підібрані Google або завантажити будь-яке на ваш смак. Користувацькі віртуальні фони допоможуть вам розкрити індивідуальність або, при необхідності, приховати навколишнє середовище.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі