Група компаній Метінвест стала лідером міжнародного конкурсу з безпеки праці

Група компаній Метінвест стала лідером міжнародного конкурсу з безпеки праці
Лідером конкурсу Risk Excellence Awards, що щороку проводить Міжнародний інститут з управління ризиками та безпекою праці, стала українська група компаній "Метінвест". Вона була визнана кращою у номінації "Програма змін року".

Про це йдеться у сюжеті 5 каналу, доповідає видання OBOZREVATEL.

"Найменші показники виробничого травматизму в Україні демонструє великий бізнес. Найменше потерпілих у гірничорудній, нафтогазовидобувній та хімічній металургії. Днями одна з таких українських компаній загалом виборола лідерство на щорічному конкурсі Risk Excellence Awards Міжнародного інститут з управління ризиками та безпекою праці. Група "Метінвест" стала переможцем у номінації "Програма змін року". Її представники кажуть, подавали свої досягнення в сфері охорони праці, а також - плани на майбутнє", - відзначив автор сюжету.

За його словами, "Метінвесту" вдалося обійти такі відомі бренди, як "Пепсіко", "Фуджі", "Мультіплекс", "Мідліст". І ця перемога, на думку представників компанії-переможця, матиме величезне значення для українського бізнесу загалом.

"Перемога на цьому конкурсі – це не тільки визнання обраного "Метінвестом" курсу від незалежної організації, що має величезну вагу на міжнародній арені. Це серйозний стимул для інших компаній в Україні, що впроваджують зміни, ділитися своїм досвідом і вчитися в інших", - підкреслив Павло Окара, менеджер з інновацій та проєктів групи "Метінвест".


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі