HARP ПЕРЕОСНАЩУЄ ЛАБОРАТОРНУ БАЗУ

HARP ПЕРЕОСНАЩУЄ ЛАБОРАТОРНУ БАЗУ
Харківський підшипниковий завод постійно працює над вдосконаленням своєї продукції, дотримуючись найвищих технологічних стандартів. Якість виробів ретельно контролюється на всіх етапах виробництва, від надходження металу на завод до відправки готових підшипників замовнику.

Для цих цілей завод впроваджує нове обладнання, модернізує верстатний парк, оновлює виробничі потужності і лабораторну базу. Нещодавно Центральна заводська лабораторія HARP поповнилася сучасним контрольно-вимірювальним приладом - Диференційним сканирующим калориметром DSC-500.

Устаткування використовується для визначення нижньої точки плавлення поліамідних сепараторів, армованих скловолокном. Фахівці HARP здійснюють вхідний і вихідний контроль матеріалів сепараторів. Такий спосіб діагностики необхідний для встановлення відповідності буксових і вагонних підшипників європейського типу WJ / WJP з параметрами 130x240 мм ( «простору 1 435») вимогам європейського стандарту EN 12080.

Серед основних переваг DSC-500 висока точність і чутливість, що дозволяє отримати максимально правильні результати.

Метод допомагає підтвердити зносостійкість матеріалів, що застосовуються при виготовленні підшипників, що важливо для підтвердження їх високих експлуатаційних характеристик, надійності і безпеки.

HARP вже давно вийшов на ринок ЄС і активно працює з міжнародними системами стандартизації продукції. Реалізація програми технічного переозброєння дасть можливість HARP значно розширити географію зарубіжних поставок і збільшити модельний ряд підшипників, орієнтованих на експорт.
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі