Інформація щодо перенесення виставок в МВЦ

Інформація щодо перенесення виставок в МВЦ
Шановні відвідувачі!

На жаль, вимушені повідомити вам, що комплекс виставок з безпеки і оборони "Зброя та безпека", "Авіасвіт-ХХІ", "Технології захисту/ПожТех" та Expert Security не відбудуться в раніше анонсовані терміни у жовтні 2020

Таке рішення було прийнято 25.09.2020 під час наради в Мінекономрозвитку, що відбулася з представниками органів виконавчої влади, керівниками підприємств, установ, організацій авіакосмічного, оборонного та безпекового сектору.

Детальніше з текстом рішення Ви можете ознайомитись за посиланням:
https://www.iec-expo.com.ua/download/2020/zbroya/Lyst_shchodo_provedennya_vystavok.pdf

За результатами наради було запропоновано опрацювати перенесення строків проведення Міжнародної виставки «Зброя та безпека» та Міжнародного авіакосмічного салону «Авіасвіт-ХХІ».

У згаданому листі йдеться про виставки "Зброя та безпека" і "Авіасвіт-ХХІ", проте виставки Expert Security і "Технології захисту/ПожТех" проводяться у комплексі із вищезазначеними виставками, формуючи єдиний великий виставковий захід, що дає можливість на одному майданчику ознайомитися із усіма новинками ринку безпеки і оборони. Саме тому ми прийняли рішення не проводити ці дві виставки окремо, адже у нас спільна аудиторія, і це дає унікальну можливість для учасників показати свою продукцію якомога ширшому колу потенційних клієнтів.

Зі свого боку хочемо запевнити, що для нас це така сама несподіванка, як і для Вас. Усі підготовчі роботи перебували на завершальному етапі, ми знаходилися у стані повної бойової готовності, а у цей час по всій Україні проводяться масові бізнесові та розважальні заходи, в тому числі і виставки, починаючи з липня.

Сподіваємось на Ваше розуміння і пропонуємо Вам внести корективи у свої графіки та зустрітися на тому ж майданчику, але у інші строки (попередньо 27-30 квітня 2021 року).

Також хочемо зауважити: якщо Ви вже маєте оформлений вхідний квиток, вам не потрібно робити жодних додаткових дій. Після призначення нових дат заходу всі квитки будуть автоматично перевипущені та надіслані повторно.


Зустрінемось вже незабаром!

--------------------------------------------------------------------------------

МІЖНАРОДНИЙ ВИСТАВКОВИЙ ЦЕНТР
м. Київ, Броварський проспект, 15, метро «Лівобережна»
тел.: +38 (044) 201-11-63, e-mail: zbroya@iec-expo.com.ua
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі