ХII МІЖНАРОДНИЙ АВІАКОСМІЧНИЙ САЛОН АВІАСВІТ - ХХІ 27 - 30 квітня 2021

ХII МІЖНАРОДНИЙ АВІАКОСМІЧНИЙ САЛОН АВІАСВІТ - ХХІ 27 - 30 квітня 2021

Розпорядження Кабінету Міністрів України
«Про Міжнародний авіакосмічний салон «Авіасвіт-XXI»

З 27 по 30 квітня 2021 р. на території Міжнародного виставкового центру (МВЦ, м. Київ, Броварський пр-т, 15 метро «Лівобережна») відбудеться ХII Міжнародний авіакосмічний салон «Авіасвіт - ХХІ» - вітчизняний виставковий захід у сфері авіапромисловості і космічних технологій.Салон буде проведений напередодні Дня Захисника України одночасно і в єдиному форматі з XVII Міжнародною спеціалізованою виставкою «Зброя та безпека - 2021».

Такий формат проведення виставок обумовлений належністю України до числа небагатьох держав, які мають власну авіакосмічну галузь, ступінь розвитку та стан якої тісно пов’язані з розвитком оборонно‑промислового комплексу і безпосередньо впливають на обороноздатність країни.

Вперше успішно проведені в єдиному форматі у 2014 році, експозиції створили можливість комплексного ознайомлення керівництва держави, перших осіб силових відомств, Збройних Сил України та наукових установ, іноземних гостей і потенційних замовників із досягненнями оборонної та авіакосмічної промисловості України.

Під час зазначених виставок існує унікальна можливість, коли керівники всіх гілок влади доступні для ділового спілкування. Всім, хто пов’язаний з авіаційною, космічною та оборонною галузями мають рідкісну нагоду ознайомитись з думками осіб, що приймають рішення з ключових питань розробки, виробництва і продажу авіаційної техніки та озброєння.

Запрошуємо фахівців з розробки, виробництва та реалізації продукції взяти участь у ХII Міжнародному авіакосмічному салоні «Авіасвіт - ХХІ», де буде створено всі умови для встановлення ефективних контактів високого рівня, подальшого розвитку виробничої кооперації та пошуку нових партнерів для бізнесу.

Місце проведення:Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр,Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна»

Контакти:
тел.: +38 (044) 201-11-63, e-mail: tor5@iec-expo.com.ua

______________________________

 




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі