Київстар надав своїм абонентам більше 2 млн днів безкоштовних послуг

Київстар надав своїм абонентам більше 2 млн днів безкоштовних послуг
Спеціальну пропозицію Київстар – «Щасливий день» – вже замовили більше 2 млн разів. Завдяки їй абоненти щотижня отримують цілу добу безлімітного мобільного інтернету та дзвінків у мережі Київстар навіть без поповнення рахунку.

З моменту запуску акції Київстар безкоштовно нарахував абонентам 29 млн хвилин для дзвінків та більше 2 млн гігабайтів мобільного інтернету. Такого обсягу дата-трафіку вистачило б, наприклад, для безперервного перегляду відео онлайн у високій якості протягом 170 років.

До 31 грудня включно отримати свій «Щасливий день» можуть всі абоненти Київстар, які обслуговуються на передплаті. Для цього їм достатньо підключити пакет послуг одним із зручних способів:

• у додатку Мій Київстар;
• зателефонувавши на безкоштовний номер 222;
• надіславши запит *222#.

Нагадаємо, що Київстар запустив і послугу «Ми разом», яка також доступна без жодних оплат та діє на постійній основі. Завдяки цій послузі абоненти передплати можуть обрати один номер Київстар, щоб телефонувати на нього безлімітно без поповнення рахунку, коли немає хвилин для дзвінків навіть у мережі оператора.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі